Thursday, April 12, 2012

Het loont nu nog meer om een YouTube-videomaker te zijn

[Bijgewerkt: Deze blog post was bijgewerkt om 19:30 op 12/4. Lees meer hieronder]


Iedereen heeft een andere reden om op YouTube te zijn. Sommige mensen willen beroemd worden, anderen willen hun kennis delen en weer anderen bevinden zich op het juiste moment op de juiste plaats wanneer iets moois gebeurt. Creativiteit is altijd aanwezig op YouTube en neemt alleen maar toe. Elke minuut uploaden videomakers meer dan 60 uur aan nieuwe, innovatieve video-inhoud en bouwen hun doelgroepen van miljoenen mensen over de hele wereld steeds verder uit.

Afgelopen januari hebben we laten weten hoe we meer videomakers helpen inkomsten te genereren met hun video's. Vandaag breiden we dit verder uit, zodat je in aanmerking komt voor het Partnerprogramma als je hoogwaardige, originele inhoud uploadt en inkomsten met deze inhoud genereert. Je kunt meer informatie vinden in het Helpcentrum.


Om alle partners verder te helpen met hun carrière, vergroten we ook het aantal initiatieven en hulpbronnen waarmee partners hun creativiteit kunnen stimuleren en hun vaardigheden verder kunnen ontwikkelen, hun doelgroepen verder kunnen uitbreiden en nog meer inkomsten kunnen genereren. Je kunt al deze initiatieven en het laatste nieuws voor partners vinden in de Hub voor makers en partners (youtube.com/creators). Sommige van deze initiatieven zijn alleen in bepaalde landen beschikbaar, maar we werken eraan om meer van de initiatieven ook in jouw regio beschikbaar te maken.

Voor het stimuleren van je creativiteit en het verder ontwikkelen van je vaardigheden:
  • Clubs en bijeenkomsten voor videomakers: meld je aan voor een van de creatieve clubs om te netwerken en samen te werken met andere videomakers in je regio, of ontdek een bijeenkomst bij jou in de buurt waar je YouTube-medewerkers en andere videomakers kunt ontmoeten.
  • YouTube Creator Academy en Next Creator Camps: voor een meer praktijkgerichte trainingsaanpak bieden we plaatsen aan voor de YouTube Creator Academy en onze Next Creator Camps. De YouTube Creator Academy verzorgt trainingen op het gebied van videoproductie. De Next Creator-programma's bieden je de kans andere videomakers te ontmoeten en vaardigheden op te doen waarmee je succesvol kunt worden op YouTube.
  • Trainingen en updates: bekijk onze groeiende verzameling trainingen in de Hub voor makers en partners. Om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste updates en gebeurtenissen in je regio, kun je je abonneren op het Nederlandse blog voor videomakers.  
  • Bewerkingshulpprogramma's van YouTube: of je nu je productiekwaliteit wilt verbeteren en verhogen of gemakkelijk leuke video's wilt kunnen maken, YouTube biedt een hele reeks nieuwe hulpprogramma's waarmee beginnende videomakers gemakkelijk video's van hoge kwaliteit kunnen produceren. Je kunt de meeste van deze hulpprogramma's vinden via 'Videobeheer'.
Om je te helpen een groter en meer betrokken kijkerspubliek op te bouwen:
  • Partnerpromotie: de komende maanden zullen we Partnerpromotie wereldwijd beschikbaar maken. Dit houdt in dat onze partners gratis kunnen adverteren in het Google Display Netwerk. We zullen alle details bekendmaken zodra dit initiatief wordt gestart, dus houd dit in de gaten!
  • Creator Playbook 2: het YouTube Creator Playbook 2 is de nieuwste versie van de definitieve YouTube-gids voor het vergroten van je kijkerspubliek. Je kunt het vinden op youtube.com/playbook.. Er zijn binnen enkele weken ook vertaalde versies beschikbaar; kijk hiervoor in de Hub voor makers en partners.

Om je te helpen inkomsten te genereren met je video's:
  • TrueView en andere advertentie-indelingen: TrueView is een van de vele innovatieve advertentie-indelingen die videomakers kunnen helpen meer inkomsten te genereren en die voor meer gebruikersinteractie en een betere kijkervaring zorgen. We hebben daarnaast ook allerlei andere functies voor het genereren van inkomsten verbeterd, zoals inkomsten genereren in bulk.
  • YouTube Analytics: YouTube Analytics is een krachtig hulpprogramma dat je kan helpen een groter kijkerspubliek op te bouwen en meer inkomsten te genereren. Sommige functies zijn verbeterd, zodat meer videomakers van de rapportagefunctionaliteit kunnen profiteren.

[Bijgewerkt] We zijn verheugd om meer ontwerpers de gelegenheid te bieden om partners te worden en toegang te geven tot programma's en middelen om hen te helpen succesvol te zijn op YouTube. Deze programma's zullen worden afgestemd op basis van de specifieke behoeften van een partner. We erkennen ook dat aangepaste thumbnails en banners gewilde functies zijn voor veel ontwerpers. We zijn bezig om deze en andere functies na verloop van tijd beschikbaar te maken voor nieuwe partners, zoals we ook hebben gedaan met lange uploads en het genereren van inkomsten.

Zoals altijd kun je via youtube.com/creators op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en initiatieven voor videomakers. We hopen dat je kanalen zich blijven ontwikkelen naarmate we meer hulpbronnen gaan leveren aan meer videomakers op YouTube.

Gepubliceerd door Sara Mormino, Hoofd van YouTube Content Operations en Next Lab EMEA

7 comments:

  1. Is er al nieuws rondom de functies van het partner zijn? Aangezien ik nu precies dezelfde functies heb die ik ook bij 'monitize' had.

    ReplyDelete
  2. We zijn bezig om deze en andere functies na verloop van tijd beschikbaar te maken voor nieuwe partners, zoals we ook hebben gedaan met lange uploads en het genereren van inkomsten. Sohbet sohbet Film izle
    Full Film izle Dizi izle Sohbet
    chat Sohbet Odaları sohbet
    chat sohbet odaları sohbet
    sohbet odaları sohbet sohbet

    odaları
    sohbet chat islami

    sohbet
    dini sohbet sohbet bursa sohbet mirc mirc

    indir
    okey okey oyna canlı okey

    ReplyDelete
  3. De Next Creator-programma's bieden je de kans andere videomakers te ontmoeten en vaardigheden op te doen waarmee je succesvol kunt worden op YouTube.
    Yemek Tarifi Tubidy Tubidy Müzik indir Tubidy mp3 indir Tubidy mp4 indir Tubidy müzik indirme programı islami sohbet dini sohbet mirc mirc indir fragman dizi fragmanları okey okey oyna

    ReplyDelete


  4. Celana Hernia
    Thank you for sharing in this article
    I can learn a lot and could also be a reference
    I am happy to find your website and can join to comment
    I think is very valuable to be able to read your writing, and on this occasion will I use for my reference source
    Thank you so much for sharing, I hope you continue to write spirit next topic

    vimax extender Obat pembesar penis vimax asli

    ReplyDelete

  5. Obat Kuat
    Thank you for sharing in this article
    I can learn a lot and could also be a reference
    I am happy to find your website and can join to comment
    Thank you so much for sharing, I hope you continue to write spirit next topic

    Jual Obat Pembesar Payudara | Obat Pembesar Payudara Alami
    Cara Pembesar Payudara | Cara Mengencangkan Payudara | Pembesar Payudara

    ReplyDelete