Monday, April 30, 2012

Maak kennis met Rinuszingt, ons succesverhaal van april!


We beschikken over zeer veel partners in heel Europa die profiteren van het partnerprogramma van YouTube en zeer succesvol zijn op YouTube.  We hebben sommige van deze partners gevraagd hun ervaringen op YouTube en met het partnerprogramma te delen en tips te geven over hoe andere partners het beste kunnen profiteren van het platform.  De uitgelichte partner van deze maand is Rinuszingt. Lees verder voor het succesverhaal en praktische tips.
 


Inleiding:
Vertel ons iets meer over jezelf. Wat is je naam en wat is de naam van je kanaal? Waar kom je vandaan en waar bevinden je fans zich?

Mijn naam is Rinus Dijkstra. Ik ben een zanger uit Drachten, in Noord-Nederland. Mijn kanaal heet Rinuszingt. Deborah, mijn vriendin, is de vrouw die in de nieuwste video's danst. Eerst was ik alleen beroemd in de regio waar ik woon. Toen bekeek de hele bevolking van Nederland mijn filmpjes en nu heb ik een video gemaakt met Don Diablo & Diplo, zodat ik nu wereldberoemd ben.

Geschiedenis:
Vertel ons hoe dit alles is begonnen. Op wat voor manier en op welk moment ben je gestart met het maken van video's? Wanneer heb je besloten actief op YouTube te zijn en een partner te worden? Wat was je allereerste video op YouTube?

Het begon allemaal twee jaar geleden. Toen mijn liedje 'Hey Marlous' populair werd op YouTube, werd ik beroemd. Misschien was het vanwege de geweldige vormgeving, of misschien vanwege de mooie tekst ('hey Marlous, 'k wil met je onder de douche'), of misschien vanwege mijn geweldige zangkwaliteit, maar iedereen had het over de video. Nog maar vier maanden geleden begon ik het kanaal 'Rinuszingt'. Omdat YouTube-video's het belangrijkste onderdeel zijn van mijn carrière, wilde ik mijn eigen kanaal.

Kanaal:
Geef een uitleg over je kanaal. Wat is het verhaal achter je kanaal? Hoe ben je tot het concept van je kanaal gekomen?

Het idee is simpel: mijn eigen officiële muziekvideo's. Het was niet een idee waar ik jaren over heb hoeven nadenken. Soms zijn de beste dingen in het leven heel simpel. 

YouTube-partnerschap:
Geef informatie over je ervaring als YouTube-partner. Welke positieve invloed heeft je status als YouTube-partner gehad op je bedrijf en sociale leven? Ben je voor verrassingen komen te staan? Wat zijn je toekomstplannen voor je kanaal en YouTube-partnerschap?

Toen ik partner werd, kreeg ik gemakkelijker controle over de video's. Het is echt belangrijk dat alles oké is. Mijn fans wachten vol spanning op de nieuwe video's. Mijn carrière hangt af van de filmpjes of YouTube. En de toekomst?
Het leven is voor mij één grote verrassing. Laten we er een grote YouTube-achtbaan van maken.

Succes:
Hoe definieer je succes? Hoe ben je op YouTube succesvol geworden? Wat waren je doelen voor je kanaal en hoe heb je deze bereikt? Wat zou je nieuwe YouTube-partners aanraden om succesvol te worden op YouTube?

Succes is elke dag met een glimlach wakker worden. Er kijken miljoenen mensen naar mijn YouTube-video's. En elke ochtend is het aantal kijkers groter. Dus geniet! Succesvol zijn is alleen mogelijk als je trouw blijft aan jezelf. Laat op YouTube zien wie je echt bent.

Creatieve inspiratie:
Vertel ons wat jou inspireert. Beschik je over een specifieke creatieve voorkeur? Zijn er bepaalde andere YouTube-kanalen die je bekijkt of videomakers die je bewondert?

Creativiteit is voor mij heel natuurlijk. Vooral de creativiteit van Deborah is eindeloos. Er is niemand zoals wij.

Belangrijke aandachtspunten:
Is er iets wat je aan de YouTube-community wilt vertellen over jezelf, je kanaal of je status als YouTube-partner?

Wees altijd voorbereid. Misschien doen we wel iets dat je niet verwacht.

Rinuszingt, YouTube Partner, heeft onlangs "Het Vliegerlied (Het is weer een mooie dag)" bekeken.

10 comments:

 1. This blog is related to the Maak kennis met Rinuszingt, ons succesverhaal van April,Many video also shared in this blog related to this site , This site as a you tube creator blog.


  recliner chair

  ReplyDelete


 2. Celana Hernia
  Thank you for sharing in this article
  I can learn a lot and could also be a reference
  I am happy to find your website and can join to comment
  I think is very valuable to be able to read your writing, and on this occasion will I use for my reference source
  Thank you so much for sharing, I hope you continue to write spirit next topic

  vimax extender Obat pembesar penis vimax asli

  ReplyDelete
 3. Berikut kami akan membahas tentang bagai mana cara memperbesar penis dengan hasil cepat dan aman tanpa operasi

  jika anda ingin memperbesar penis dengan hasil cepat,aman tanpa operasi itu mudah anda bisa pilih cara memperbesar penis dengan salah satu obat pembesar penis herbal seperti Neosize xl | obat Vimax | Vigrx Plus original

  jika anda riskan konsumsi obat pembesar penis anda bisa pilih jalan lain seperti metode trapi ( pemakaian luar ) kami juga punya solusinya anda harus punya alat pembesar penis sejenis vacum penis atau Vimax Extender dan Pro Extender

  Berikut penjelasan kami :

  Apa Neosize Xl itu : Neosize Xl

  Apa Vimax Asli itu : Vimax Asli Canada

  Apa Vigrx Plus itu : Vigrx Plus

  Apa Vacum Penis Itu : Vacum Penis

  Apa Vimax Extender itu : Vimax Extender Asli

  Apa Pro Extender itu : Pro Extender

  Sekarang anda bisa tau rahasia cara memperbesar penis dengan aman tanpa operasi.selamat mencoba.

  ReplyDelete

 4. Obat Kuat
  Thank you for sharing in this article
  I can learn a lot and could also be a reference
  I am happy to find your website and can join to comment
  Thank you so much for sharing, I hope you continue to write spirit next topic

  Jual Obat Pembesar Payudara | Obat Pembesar Payudara Alami
  Cara Pembesar Payudara | Cara Mengencangkan Payudara | Pembesar Payudara

  ReplyDelete
 5. Obat pembesar penis

  Thank you for informations
  I am happy to find your website and can join to comment

  Pembesar Penis Di Jogja | Obat Vimax | Harga Vimax | Vimax Asli

  ReplyDelete