Thursday, April 12, 2012

Het loont nu nog meer om een YouTube-videomaker te zijn

[Bijgewerkt: Deze blog post was bijgewerkt om 19:30 op 12/4. Lees meer hieronder]


Iedereen heeft een andere reden om op YouTube te zijn. Sommige mensen willen beroemd worden, anderen willen hun kennis delen en weer anderen bevinden zich op het juiste moment op de juiste plaats wanneer iets moois gebeurt. Creativiteit is altijd aanwezig op YouTube en neemt alleen maar toe. Elke minuut uploaden videomakers meer dan 60 uur aan nieuwe, innovatieve video-inhoud en bouwen hun doelgroepen van miljoenen mensen over de hele wereld steeds verder uit.

Afgelopen januari hebben we laten weten hoe we meer videomakers helpen inkomsten te genereren met hun video's. Vandaag breiden we dit verder uit, zodat je in aanmerking komt voor het Partnerprogramma als je hoogwaardige, originele inhoud uploadt en inkomsten met deze inhoud genereert. Je kunt meer informatie vinden in het Helpcentrum.


Om alle partners verder te helpen met hun carrière, vergroten we ook het aantal initiatieven en hulpbronnen waarmee partners hun creativiteit kunnen stimuleren en hun vaardigheden verder kunnen ontwikkelen, hun doelgroepen verder kunnen uitbreiden en nog meer inkomsten kunnen genereren. Je kunt al deze initiatieven en het laatste nieuws voor partners vinden in de Hub voor makers en partners (youtube.com/creators). Sommige van deze initiatieven zijn alleen in bepaalde landen beschikbaar, maar we werken eraan om meer van de initiatieven ook in jouw regio beschikbaar te maken.

Voor het stimuleren van je creativiteit en het verder ontwikkelen van je vaardigheden:
 • Clubs en bijeenkomsten voor videomakers: meld je aan voor een van de creatieve clubs om te netwerken en samen te werken met andere videomakers in je regio, of ontdek een bijeenkomst bij jou in de buurt waar je YouTube-medewerkers en andere videomakers kunt ontmoeten.
 • YouTube Creator Academy en Next Creator Camps: voor een meer praktijkgerichte trainingsaanpak bieden we plaatsen aan voor de YouTube Creator Academy en onze Next Creator Camps. De YouTube Creator Academy verzorgt trainingen op het gebied van videoproductie. De Next Creator-programma's bieden je de kans andere videomakers te ontmoeten en vaardigheden op te doen waarmee je succesvol kunt worden op YouTube.
 • Trainingen en updates: bekijk onze groeiende verzameling trainingen in de Hub voor makers en partners. Om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste updates en gebeurtenissen in je regio, kun je je abonneren op het Nederlandse blog voor videomakers.  
 • Bewerkingshulpprogramma's van YouTube: of je nu je productiekwaliteit wilt verbeteren en verhogen of gemakkelijk leuke video's wilt kunnen maken, YouTube biedt een hele reeks nieuwe hulpprogramma's waarmee beginnende videomakers gemakkelijk video's van hoge kwaliteit kunnen produceren. Je kunt de meeste van deze hulpprogramma's vinden via 'Videobeheer'.
Om je te helpen een groter en meer betrokken kijkerspubliek op te bouwen:
 • Partnerpromotie: de komende maanden zullen we Partnerpromotie wereldwijd beschikbaar maken. Dit houdt in dat onze partners gratis kunnen adverteren in het Google Display Netwerk. We zullen alle details bekendmaken zodra dit initiatief wordt gestart, dus houd dit in de gaten!
 • Creator Playbook 2: het YouTube Creator Playbook 2 is de nieuwste versie van de definitieve YouTube-gids voor het vergroten van je kijkerspubliek. Je kunt het vinden op youtube.com/playbook.. Er zijn binnen enkele weken ook vertaalde versies beschikbaar; kijk hiervoor in de Hub voor makers en partners.

Om je te helpen inkomsten te genereren met je video's:
 • TrueView en andere advertentie-indelingen: TrueView is een van de vele innovatieve advertentie-indelingen die videomakers kunnen helpen meer inkomsten te genereren en die voor meer gebruikersinteractie en een betere kijkervaring zorgen. We hebben daarnaast ook allerlei andere functies voor het genereren van inkomsten verbeterd, zoals inkomsten genereren in bulk.
 • YouTube Analytics: YouTube Analytics is een krachtig hulpprogramma dat je kan helpen een groter kijkerspubliek op te bouwen en meer inkomsten te genereren. Sommige functies zijn verbeterd, zodat meer videomakers van de rapportagefunctionaliteit kunnen profiteren.

[Bijgewerkt] We zijn verheugd om meer ontwerpers de gelegenheid te bieden om partners te worden en toegang te geven tot programma's en middelen om hen te helpen succesvol te zijn op YouTube. Deze programma's zullen worden afgestemd op basis van de specifieke behoeften van een partner. We erkennen ook dat aangepaste thumbnails en banners gewilde functies zijn voor veel ontwerpers. We zijn bezig om deze en andere functies na verloop van tijd beschikbaar te maken voor nieuwe partners, zoals we ook hebben gedaan met lange uploads en het genereren van inkomsten.

Zoals altijd kun je via youtube.com/creators op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en initiatieven voor videomakers. We hopen dat je kanalen zich blijven ontwikkelen naarmate we meer hulpbronnen gaan leveren aan meer videomakers op YouTube.

Gepubliceerd door Sara Mormino, Hoofd van YouTube Content Operations en Next Lab EMEA

10 comments:

 1. Is er al nieuws rondom de functies van het partner zijn? Aangezien ik nu precies dezelfde functies heb die ik ook bij 'monitize' had.

  ReplyDelete
 2. We zijn bezig om deze en andere functies na verloop van tijd beschikbaar te maken voor nieuwe partners, zoals we ook hebben gedaan met lange uploads en het genereren van inkomsten. Sohbet sohbet Film izle
  Full Film izle Dizi izle Sohbet
  chat Sohbet Odaları sohbet
  chat sohbet odaları sohbet
  sohbet odaları sohbet sohbet

  odaları
  sohbet chat islami

  sohbet
  dini sohbet sohbet bursa sohbet mirc mirc

  indir
  okey okey oyna canlı okey

  ReplyDelete
 3. De Next Creator-programma's bieden je de kans andere videomakers te ontmoeten en vaardigheden op te doen waarmee je succesvol kunt worden op YouTube.
  Yemek Tarifi Tubidy Tubidy Müzik indir Tubidy mp3 indir Tubidy mp4 indir Tubidy müzik indirme programı islami sohbet dini sohbet mirc mirc indir fragman dizi fragmanları okey okey oyna

  ReplyDelete


 4. Celana Hernia
  Thank you for sharing in this article
  I can learn a lot and could also be a reference
  I am happy to find your website and can join to comment
  I think is very valuable to be able to read your writing, and on this occasion will I use for my reference source
  Thank you so much for sharing, I hope you continue to write spirit next topic

  vimax extender Obat pembesar penis vimax asli

  ReplyDelete

 5. kini kami akan bahas tentang kesehatan dan kecantikan perawatan tubuh maupun pengobatan secara alami :

  Berikut : obat peninggi badan

  Berikut : obat pembesar payudara

  Berikut : cara merontokan bulu permanen

  Berikut : obat pelangsing badan

  Berikut : cara sehat alami

  Berikut : cara mempercantik wajah dan tubuh

  Berikut : obat penggemuk badan

  Berikut : cara mengobati ejakulasi dini

  Berikut : Obat penyubur seperma

  Berikut : penis bendera

  Berikut : Alat Pembesar Payudara

  Berikut : Obat kuat

  Berikut : perangsang wanita

  Berikut : alat bantu sex pria

  Berikut : alat bantu sex wanita

  Berikut : boneka full body

  Berikut : Cara memperbesar penis

  Berikut : Oil pembesar penis

  Berikut : Celana Hernia

  Berikut : vimax original

  Berikut : ciri vimax asli

  TERIMA KASIH

  ReplyDelete
 6. Berikut kami akan membahas tentang bagai mana cara memperbesar penis dengan hasil cepat dan aman tanpa operasi

  jika anda ingin memperbesar penis dengan hasil cepat,aman tanpa operasi itu mudah anda bisa pilih cara memperbesar penis dengan salah satu obat pembesar penis herbal seperti Neosize xl | obat Vimax | Vigrx Plus original

  jika anda riskan konsumsi obat pembesar penis anda bisa pilih jalan lain seperti metode trapi ( pemakaian luar ) kami juga punya solusinya anda harus punya alat pembesar penis sejenis vacum penis atau Vimax Extender dan Pro Extender

  Berikut penjelasan kami :

  Apa Neosize Xl itu : Neosize Xl

  Apa Vimax Asli itu : Vimax Asli Canada

  Apa Vigrx Plus itu : Vigrx Plus

  Apa Vacum Penis Itu : Vacum Penis

  Apa Vimax Extender itu : Vimax Extender Asli

  Apa Pro Extender itu : Pro Extender

  Sekarang anda bisa tau rahasia cara memperbesar penis dengan aman tanpa operasi.selamat mencoba.

  ReplyDelete

 7. Obat Kuat
  Thank you for sharing in this article
  I can learn a lot and could also be a reference
  I am happy to find your website and can join to comment
  Thank you so much for sharing, I hope you continue to write spirit next topic

  Jual Obat Pembesar Payudara | Obat Pembesar Payudara Alami
  Cara Pembesar Payudara | Cara Mengencangkan Payudara | Pembesar Payudara

  ReplyDelete
 8. Obat pembesar penis

  Thank you for informations
  I am happy to find your website and can join to comment

  Pembesar Penis Di Jogja | Obat Vimax | Harga Vimax | Vimax Asli

  ReplyDelete