Thursday, May 24, 2012

Maak kennis met Secretosdechicas, ons succesverhaal van mai!

We beschikken over zeer veel partners in heel Europa die profiteren van het partnerprogramma van YouTube en zeer succesvol zijn op YouTube.  We hebben sommige van deze partners gevraagd hun ervaringen op YouTube en met het partnerprogramma te delen en tips te geven over hoe andere partners het beste kunnen profiteren van het platform.  De uitgelichte partner van deze maand is Secretosdechicas. Lees verder voor het succesverhaal en praktische tips.


                                 
Inleiding:
Vertel ons iets meer over jezelf. Wat is je naam en wat is de naam van je kanaal? Waar kom je vandaan en waar bevinden je fans zich?

Ik ben Patry Jordan van Secretosdechicas op YouTube en ik ben 28 jaar. Mijn belangrijkste kanaal is Secretosdechicas, maar ik heb nog drie kanalen: GymVirtual, SecretosdechicasVIP en SecretosdechicasVlog. Ik kom uit Girona, een stad in Catalonië in Spanje. Ik heb een kappers- en schoonheidsopleiding gevolgd en ik ben sportinstructrice bij een sportschool hier in Girona. Mijn volgers op YouTube zijn afkomstig uit Spanje en andere landen waar Spaans wordt gesproken.

Geschiedenis:
Vertel ons hoe dit alles is begonnen. Op wat voor manier en op welk moment ben je gestart met het maken van video's? Wanneer heb je besloten actief op YouTube te zijn en een partner te worden? Wat was je allereerste video op YouTube?

Ik ben meer dan een jaar geleden met een YouTube-kanaal begonnen, met een videopresentatie en een video over kapsels maken met een krultang. Na een tijdje kreeg ik het idee om mijn eerste video te uploaden en een nieuw project te beginnen; iets waarmee ik geen ervaring had.

Kanaal:
Geef een uitleg over je kanaal. Wat is het verhaal achter je kanaal? Hoe ben je tot het concept van je kanaal gekomen?

Ik wilde een website maken voor sport en uiterlijk, maar daarvoor had ik investeringen nodig. Ik dacht na over het beginnen van een kanaal op YouTube, omdat deze onderwerpen mijn passie zijn en die ik leuk vind om te doen. Wat is er nu beter dan anderen te helpen met mijn instructievideo's?


                                      
YouTube-partnerschap:
Geef informatie over je ervaring als YouTube-partner. Welke positieve invloed heeft je status als YouTube-partner gehad op je bedrijf en sociale leven? Ben je voor verrassingen komen te staan? Wat zijn je toekomstplannen voor je kanaal en YouTube-partnerschap?

Je krijgt veel waardering van je abonnees en dat maakt dit tot een mooie en zeer prettige ervaring. Mijn YouTube-kanaal heeft ook mijn privéleven veranderd, omdat de mensen mij heen meewerken eraan. Ik heb altijd wel hulp nodig. Door de week maar ook in het weekend houd ik het kanaal goed in de gaten. Je bent er eigenlijk altijd mee bezig. In de toekomst wil ik verder gaan met het kanaal, voor mijn abonnees en de kijkers van mijn video's. Ik werk nu aan een nieuwe website en hoop er met net zoveel enthousiasme aan te blijven werken als in de eerste dagen van het project.

Succes:
Hoe definieer je succes? Hoe ben je op YouTube succesvol geworden? Wat waren je doelen voor je kanaal en hoe heb je deze bereikt? Wat zou je nieuwe YouTube-partners aanraden om succesvol te worden op YouTube?

Ik raad iedereen aan te proberen hun doelen te bereiken, en om duidelijk te stellen waar en hoe we onze doelen bereiken. Je moet hard werken om je doel te kunnen bereiken. Het is zeer belangrijk om consistent te zijn en op de hoogte te blijven, en om elke dag nieuwe dingen te blijven leren om zo elke dag weer verbeteringen aan te brengen.

Creatieve inspiratie:
Vertel ons wat jou inspireert. Beschik je over een specifieke creatieve voorkeur? Zijn er bepaalde andere YouTube-kanalen die je bekijkt of videomakers die je bewondert?

De waarheid is dat ik nog steeds voldoende ideeën heb, maar ik moet toegeven dat ik graag kijk naar YouTube-kanalen buiten Spanje; deze volg ik het meest.

Belangrijke aandachtspunten:
Is er iets wat je aan de YouTube-community wilt vertellen over jezelf, je kanaal of je status als YouTube-partner?

Het enige wat ik mijn publiek wil vertellen, is dat ik erg dankbaar ben voor hun steun, dat ik leef zoals ik het vertel en dat ik er net zo van geniet als zij.

Secretosdechicas, YouTube Partner, heeft onlangs 
"Katniss' Braid" bekeken.


2 comments:

 1. Blog is based on the Maak kennis met Secretosdechicas, YouTube partners also shared this video and other site related to this blog.

  recliner chair

  ReplyDelete
 2. Obat pembesar penis

  Thank you for informations
  I am happy to find your website and can join to comment

  Pembesar Penis Di Jogja | Obat Vimax | Harga Vimax | Vimax Asli

  ReplyDelete