Tuesday, February 7, 2012

Migreer je YouTube-kanaal vóór 7 maart naar het nieuwe kanaalontwerp


Zoals we in december hebben gemeld, willen we je meer opties bieden voor het indelen en accentueren van je inhoud op je YouTube-kanaal, zodat je je doelgroep kunt blijven uitbreiden. Daarom hebben we een nieuw kanaalontwerp geïntroduceerd waarmee je een van de vier sjablonen kunt selecteren als betere aansluiting op je behoeften als maker van inhoud en aanpassingen waarmee je ervoor zorgt dat je kijkers betrokken zijn en terugkeren.

Om al je kijkers op YouTube een consistente ervaring te bieden, vragen we je je huidige kanaal vóór 7 maart te migreren naar het nieuwe ontwerp. Op 7 maart zetten we alle kanalen op de site automatisch om naar het nieuwe ontwerp. Werk je kanaal dus zelf bij om er zeker van te zijn dat het aan je behoeften voldoet.

Als je dit nog niet hebt gedaan, kun je boven aan je kanaalpagina klikken op de blauwe knop om het nieuwe ontwerp uit te proberen. Je kunt vóór 7 maart ook keer op keer terugkeren naar het oude kanaal. Hiervoor klik je op de knop 'Terugschakelen naar het oude kanaalontwerp' op het tabblad 'Uiterlijk' van het menu 'Kanaal bewerken' op je nieuwe kanaal.

In het Helpcentrum vind je een controlelijst voor kanaalmigratie die je kunt gebruiken om je kanaal naar wens aan te passen. 

http://support.google.com/youtube/bin/static.py?topic=1735163&guide=1734705&page=guide.cs

Je feedback op het nieuwe ontwerp is heel nuttig geweest. We gebruiken je feedback namelijk om wijzigingen aan te brengen waarmee we jouw ervaring en die van je kijkers kunnen verbeteren.

We hopen dat je migratie naar dit nieuwe ontwerp vloeiend verloopt.

1 comment: