Tuesday, February 28, 2012

Maak kennis met JPelirrojo, ons succesverhaal van februari!


We beschikken over zeer veel partners in heel Europa die profiteren van het partnerprogramma van YouTube en zeer succesvol zijn op YouTube.  We hebben sommige van deze partners gevraagd hun ervaringen op YouTube en met het partnerprogramma te delen en tips te geven over hoe andere partners het beste kunnen profiteren van het platform.  De uitgelichte partner van deze maand is JPelirrojo. Lees verder voor het succesverhaal en praktische tips. 
Inleiding:
Vertel ons iets meer over jezelf. Wat is je naam en wat is de naam van je kanaal? Waar kom je vandaan en waar bevinden je fans zich?

Hallo!
Mijn naam is Juan Miguel Flores, maar bijna niemand noemt me zo. Mijn YouTube-kanaal is youtube.com/JPelirrojo, en bijna iedereen noemt me 'JP', 'Jota' of meestal 'Pelli'.
Ik ben geboren in Madrid en daar woon ik ook, maar ik reis veel. Een paar jaar geleden woonde ik een jaar in Ottawa (Canada), en nu reis ik naar Utrecht wanneer ik maar kan, omdat mijn vriendin daar woont.

Geschiedenis:
Vertel ons hoe dit alles is begonnen. Op wat voor manier en op welk moment ben je gestart met het maken van video's? Wanneer heb je besloten actief op YouTube te zijn en een partner te worden? Wat was je allereerste video op YouTube?

Mijn eerste video's waren allemaal muziekvideo's. Ik maak rapmuziek en ik heb hier in Spanje twee albums uitgebracht. Daarvoor heb ik een website gemaakt, en de makkelijkste manier om mijn video's naar deze website te uploaden, was ze te hosten op YouTube.

In Canada mocht ik niet werken of studeren, dus ik hing veel rond op YouTube. Ik volgde verschillende Amerikaanse vloggers en maakte uiteindelijk mijn eigen vlog met wat ik wist over muziek. In dat stadium wilde ik graag YouTube-partner worden, vooral om mijn kanaal verder te kunnen aanpassen, maar dat lukte pas bij de derde poging.

Kanaal:
Geef een uitleg over je kanaal. Wat is het verhaal achter je kanaal? Hoe ben je tot het concept van je kanaal gekomen? Deel een afspeellijst met je drie favoriete video's.

Mijn kanaal is een combinatie van humor, muziek en kleine special effects en montages. Mijn grootste voorbeelden zijn: MysteryGuitarMan, freddiew en DeStorm.


 

YouTube-partnerschap:
Geef informatie over je ervaring als YouTube-partner. Welke positieve invloed heeft je status als YouTube-partner gehad op je bedrijf en sociale leven? Ben je voor verrassingen komen te staan? Wat zijn je toekomstplannen voor je kanaal en YouTube-partnerschap?

Mijn leven is volledig veranderd door mijn YouTube-partnerschap. Ik deed mee aan de YouTube-wedstrijd 'NextUp', die ik wist te winnen. Hierdoor kon ik mijn andere baan opzeggen (ik werkte 's nachts bij een pompstation) en me volledig aan mijn video's, muziek en acteerprestaties wijden. Nu verdien ik hier mijn brood mee en het lijkt erop dat ik voorlopig nog geen ander werk hoef te zoeken, want het wordt alleen maar meer!

Ik wil in de toekomst zeker exclusief blijven leven van mijn video's en AdSense, niet afhankelijk zijn van andere mensen en blijven doen wat ik leuk vind. Net zoals nu, maar zonder sponsors te hoeven zoeken, zodat ik me uitsluitend op de creatieve kant kan richten :)

Succes: 

Hoe definieer je succes? Hoe ben je op YouTube succesvol geworden? Wat waren je doelen voor je kanaal en hoe heb je deze bereikt? Wat zou je nieuwe YouTube-partners aanraden om succesvol te worden op YouTube?

Voor mij is het grootste succes als je kunt leven zoals je dat zelf wilt. Ik vond altijd veel te veel dingen leuk en ik wist niet waar ik me op moest richten... Maar YouTube bood me niet alleen de mogelijkheid om alles tegelijk te doen, maar ook om ervan te leven. Ik denk dat dat de reden van mijn succes is. Ik hoef niet meer vroeg op te staan als ik dat niet wil! Ik maak mijn eigen planning en doe dingen op mijn manier... Ik maak wel langere dagen dan bij al het andere werk dat ik heb gedaan... maar met een glimlach;)

Mijn advies aan 'nieuwelingen' op YouTube is dat ze niet te snel moeten willen gaan en zich eerst richten op wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn, in plaats van op gezien worden en abonnees verzamelen. Als je doet wat je leuk vindt en er goed in bent, zullen er uiteindelijk zeker mensen naar je kanaal komen.

Creatieve inspiratie:
Vertel ons wat jou inspireert. Beschik je over een specifieke creatieve voorkeur? Zijn er bepaalde andere YouTube-kanalen die je bekijkt of videomakers die je bewondert?

Ik word geïnspireerd door mijn eigen leven, elke dag weer. Veel mensen vragen me waar ik al die ideeën vandaan haal, terwijl ik eigenlijk te weinig tijd heb om alles te maken wat ik wil. Ik heb nooit te weinig ideeën: ik heb te weinig tijd om ze allemaal uit te voeren.

Sinds mijn kindertijd was ik altijd meer geïnteresseerd in tekenen, muziek, acteren, poëzie en computers dan in andere dingen. Mijn boeken staan vol tekeningetjes en in plaats van te studeren, maakte ik tekeningen en schreef ik liedjes. Dat heeft altijd in me gezeten.

Ik haal mijn inspiratie natuurlijk vooral uit wat ik om me heen zie en de mensen die ik bewonder. Mijn grootste rolmodel in het leven is Will Smith. Op YouTube zijn het zoals gezegd MysteryGuitarMan, freddiew, DeStorm en vele anderen, zoals Julian Smith of ShayTards.

Belangrijkste leerpunten:
Is er iets wat je aan de YouTube-community wilt vertellen over jezelf, je kanaal of je status als YouTube-partner?

Ik wil mensen vooral laten inzien dat YouTube ruimte biedt voor iedereen: het is je eigen venster op internet en daarmee op de hele wereld. Wat je ook leuk vindt en wat je ook inspireert, er is hier ruimte voor jou. Ik zou iedereen willen aanraden het te proberen: het is verslavend, gezond en je kunt er ver mee komen.


JPelirrojo, YouTube Partner, heeft onlangs  “ Time To Reply bekeken.

10 comments:

 1. This is a creators blog also shared the Many video related to the Maak kenis met JPelirrojo,Many video uploaded in this site and blog also.  hammock

  ReplyDelete


 2. Celana Hernia
  Thank you for sharing in this article
  I can learn a lot and could also be a reference
  I am happy to find your website and can join to comment
  I think is very valuable to be able to read your writing, and on this occasion will I use for my reference source
  Thank you so much for sharing, I hope you continue to write spirit next topic

  vimax extender Obat pembesar penis vimax asli

  ReplyDelete

 3. kini kami akan bahas tentang kesehatan dan kecantikan perawatan tubuh maupun pengobatan secara alami :

  Berikut : obat peninggi badan

  Berikut : obat pembesar payudara

  Berikut : cara merontokan bulu permanen

  Berikut : obat pelangsing badan

  Berikut : cara sehat alami

  Berikut : cara mempercantik wajah dan tubuh

  Berikut : obat penggemuk badan

  Berikut : cara mengobati ejakulasi dini

  Berikut : Obat penyubur seperma

  Berikut : penis bendera

  Berikut : Alat Pembesar Payudara

  Berikut : Obat kuat

  Berikut : perangsang wanita

  Berikut : alat bantu sex pria

  Berikut : alat bantu sex wanita

  Berikut : boneka full body

  Berikut : Cara memperbesar penis

  Berikut : Oil pembesar penis

  Berikut : Celana Hernia

  Berikut : vimax original

  Berikut : ciri vimax asli

  TERIMA KASIH

  ReplyDelete
 4. Berikut kami akan membahas tentang bagai mana cara memperbesar penis dengan hasil cepat dan aman tanpa operasi

  jika anda ingin memperbesar penis dengan hasil cepat,aman tanpa operasi itu mudah anda bisa pilih cara memperbesar penis dengan salah satu obat pembesar penis herbal seperti Neosize xl | obat Vimax | Vigrx Plus original

  jika anda riskan konsumsi obat pembesar penis anda bisa pilih jalan lain seperti metode trapi ( pemakaian luar ) kami juga punya solusinya anda harus punya alat pembesar penis sejenis vacum penis atau Vimax Extender dan Pro Extender

  Berikut penjelasan kami :

  Apa Neosize Xl itu : Neosize Xl

  Apa Vimax Asli itu : Vimax Asli Canada

  Apa Vigrx Plus itu : Vigrx Plus

  Apa Vacum Penis Itu : Vacum Penis

  Apa Vimax Extender itu : Vimax Extender Asli

  Apa Pro Extender itu : Pro Extender

  Sekarang anda bisa tau rahasia cara memperbesar penis dengan aman tanpa operasi.selamat mencoba.

  ReplyDelete

 5. Obat Kuat
  Thank you for sharing in this article
  I can learn a lot and could also be a reference
  I am happy to find your website and can join to comment
  Thank you so much for sharing, I hope you continue to write spirit next topic

  Jual Obat Pembesar Payudara | Obat Pembesar Payudara Alami
  Cara Pembesar Payudara | Cara Mengencangkan Payudara | Pembesar Payudara

  ReplyDelete
 6. Obat pembesar penis

  Thank you for informations
  I am happy to find your website and can join to comment

  Pembesar Penis Di Jogja | Obat Vimax | Harga Vimax | Vimax Asli

  ReplyDelete