Monday, July 23, 2012

TheBonkers101: de partner van juli!

De aankondiging van YouTube dat we meer videomakers de kans bieden partners te worden, heeft de creativiteit van videomakers flink gestimuleerd. We hebben enkele van onze nieuwe partners gevraagd hun ervaringen met ons te delen en ons te vertellen hoe ze ons platform en onze middelen gebruiken om het aantal kijkers en weergaven te vergroten en hun kanaal naar een volgend niveau te tillen.

Deze maand kijken we naar Seán Burke, een twintigjarige Dubliner die een uniek talent heeft, waarover hij video's maakt: imitaties! Zijn kanaal, TheBonkers101, bevat video's waarin hij laat zien hoe goed hij de stem van beroemde tv- en filmpersonages kan nadoen. Zijn pagina heeft al duizenden fans en heeft hem een veelbelovende mediacarrière opgeleverd.


“YouTube heeft mijn leven echt veranderd en heeft me een nieuwe carrière met fantastische mogelijkheden geboden.”


Seán uploadde zijn eerste video eind 2011, maar inmiddels werkt hij al samen met een nationaal radiostation en een nationale tv-zender. Hij is een perfect voorbeeld van hoe je met talent en een videocamera je creativiteit (en carrière) tot ongekende hoogte kan laten stijgen.

Seán houdt zijn video's kort maar krachtig en zorgt ervoor dat hij regelmatig nieuwe video's uploadt om zijn fans tevreden te houden en nieuwe komische ideeën uit te proberen. Zijn kanaal is inmiddels uitgebreid met vlogs, waarin hij elke week nieuwe onderwerpen bespreekt om gebruikers nog meer variatie te bieden.

De YouTube-community vormt Seáns motivatie en inspiratie. Omdat hij geloofde dat hij YouTube iets te bieden had en dankzij de steun van andere YouTube-partners en vrienden, wist Seán zijn verlegenheid te overwinnen en durfde hij zijn talent aan de wereld te laten zien.

“Ik zou het YouTube-publiek willen aanraden zelf dingen te gaan maken. Ik ben me bewust geworden van het potentieel van de nieuwe mogelijkheden en geweldige ervaringen die het uploaden van YouTube-video's kan opleveren.”

Als tip geeft Séan aan dat je als videomaker ervoor moet zorgen dat je kanaalinhoud uniek is en nergens anders op YouTube te vinden is.
“Mensen waarderen vermakelijke kwaliteitsvideo's en YouTube biedt daar het perfecte platform voor. Het zou zonde zijn om daar niets mee te doen”, zegt hij.

Seán, oftewel TheBonkers101, is van plan in de toekomst video's te blijven uploaden en zijn imitaties te verwerken in sketches. Hij wil ook graag meer gaan samenwerken. Hij belooft dat imitaties nog maar het begin zijn en dat hij in de toekomst nog veel meer te bieden heeft!

“'Ik vond het altijd al leuk om mensen te vermaken. Toen ik eenmaal betrokken raakte bij de YouTube-community, was dat het helemaal voor mij. Ga er gewoon voor! Of je nu zelf iets wilt doen of met een groep vrienden: maak een paar video's en probeer het gewoon.”

Als je nu een YouTube-partner wilt worden, ga je naar www.youtube.com/partners om de volgende stap te nemen met je kanaal. Ga voor meer informatie over optimaliseren naar: www.youtube.com/creatorsHet YouTube Partner Team

2 comments:


 1. Obat Kuat
  Thank you for sharing in this article
  I can learn a lot and could also be a reference
  I am happy to find your website and can join to comment
  I think is very valuable to be able to read your writing, and on this occasion will I use for my reference source
  Thank you so much for sharing, I hope you continue to write spirit next topic

  Obat pembesar penis | Neosize xl | Vimax Asli Canada

  ReplyDelete
 2. Obat pembesar penis

  Thank you for informations
  I am happy to find your website and can join to comment

  Pembesar Penis Di Jogja | Obat Vimax | Harga Vimax | Vimax Asli

  ReplyDelete