Monday, July 30, 2012

Maak kennis met Recetasdecocina, ons succesverhaal van juli!


We beschikken over zeer veel partners in heel Europa die profiteren van het partnerprogramma van YouTube en zeer succesvol zijn op YouTube.  We hebben sommige van deze partners gevraagd hun ervaringen op YouTube en met het partnerprogramma te delen en tips te geven over hoe andere partners het beste kunnen profiteren van het platform. De uitgelichte partner van deze maand is Recetasdecocina. Lees verder voor het succesverhaal en praktische tips.


Inleiding:
Vertel ons iets meer over jezelf. Wat is je naam en wat is de naam van je kanaal? Waar kom je vandaan en waar bevinden je fans zich? 

Wij hebben samen het kanaal recetasdecocina. Maria is de kokkin van het kanaal en ik, Luis, maak meestal andere soorten video's, zoals tekeningen, experimenten die je thuis kunt doen, video's van onze hond en nog veel meer. We komen uit Spanje: uit Madrid, om precies te zijn. De meeste van onze abonnees zijn afkomstig uit Spanje, Mexico en Argentinië.

Geschiedenis:
Vertel ons hoe dit alles is begonnen. Op wat voor manier en op welk moment ben je gestart met het maken van video's? Wanneer heb je besloten actief op YouTube te zijn en een partner te worden? Wat was je allereerste video op YouTube?

We begonnen met recepten, onder andere voor slowcooking: koken op een geprogrammeerde lage temperatuur. We dachten dat dit een goed idee was, omdat er nog niet zoveel van dat soort video's op internet zijn. We begonnen ons aanbod langzaam uit te breiden met recepten voor taarten, pizza's, brood, enzovoort. Onze video's werden steeds vaker bekeken. Daarom hebben we het partnerschap aangevraagd. Dat kregen we gelukkig al snel.
Onze eerste video was een recept voor pittige kip in een elektrische slowcooker. We hadden veel zorg besteed aan ons eerste recept, maar helaas werd het maar weinig bekeken.

Kanaal:
Geef een uitleg over je kanaal. Wat is het verhaal achter je kanaal? Hoe ben je tot het concept van je kanaal gekomen?

In principe is ons kanaal bedoeld voor recepten, maar het heeft ons eigen persoonlijke tintje. Je zou kunnen zeggen dat het een familiekanaal is, aangezien het onder andere video's van thuisexperimenten en tekeningen bevat. Het is niet alleen bedoeld voor volwassenen die willen koken, maar ook voor jongeren die geïnteresseerd zijn in tekenen, experimenteren en dieren.
We raken steeds vertrouwder met ons publiek en delen persoonlijke gebeurtenissen, zoals reizen of bezoekjes die we plannen, als we denken dat dit interessant voor mensen kan zijn.YouTube-partnerschap:
Geef informatie over je ervaring als YouTube-partner. Welke positieve invloed heeft je status als YouTube partner gehad op je bedrijf en sociale leven? Ben je voor verrassingen komen te staan? Wat zijn je toekomstplannen voor je kanaal en YouTube-partnerschap?

Het YouTube-partnerschap is een droom die werkelijkheid is geworden. Het heeft ons leven veranderd, omdat we ons nu exclusief kunnen richten op het maken van video's en op doen wat we leuk vinden.

We zijn van plan intensiever op onze gebruikers te reageren, meer en betere video's te maken en samen te werken met andere partners.

Succes:
Hoe definieer je succes? Hoe ben je op YouTube succesvol geworden? Wat waren je doelen voor je kanaal en hoe heb je deze bereikt? Wat zou je nieuwe YouTube-partners aanraden om succesvol te worden op YouTube?

We beschouwen succes als iets kunnen doen wat je graag wilt doen en daar je brood mee kunnen verdienen. In de toekomst willen we nog meer video's maken voor het kanaal voor alle soorten recepten. We willen de kwaliteit van de video's verbeteren en onze abonnees tevreden houden. We raden nieuwe partners aan ervoor te zorgen dat ze plezier hebben in wat ze doen, altijd zichzelf te zijn en nooit op te houden met nieuwe video's maken. Het belangrijkste is om nooit op te geven.

Creatieve inspiratie:
Vertel ons wat jou inspireert. Beschik je over een specifieke creatieve voorkeur? Zijn er bepaalde andere YouTube-kanalen die je bekijkt of videomakers die je bewondert?

Onze video's zijn misschien niet spectaculair mooi om te zien, maar we proberen ze in elk geval helder, kort en direct te houden.
We bekijken allerlei soorten kanalen over allerlei onderwerpen. Persoonlijk ben ik fan van Jpelirrojo, waarop ik me heb geabonneerd. Hij is een vlogger en zijn onderwerpen zijn heel anders dan die van ons. Hij heeft me geïnspireerd om persoonlijk in onze video's te verschijnen.

Belangrijke aandachtspunten:
Is er iets wat je aan de YouTube-community wilt vertellen over jezelf, je kanaal of je status als YouTube-partner? 

Niets bijzonders. Ik wil alleen andere YouTube-gebruikers aanraden eens naar ons kanaal te kijken en onze verschillende afspeellijsten te bekijken over allerlei onderwerpen die ze interessant zouden kunnen vinden, ook als ze niet van koken houden.

Recetasdecocina, YouTube Partner, heeft onlangs "Timelapse de paisaje urbano de Madrid HD - Ecobulevarbekeken.

3 comments:

 1. Blog is related to the Maak kennis met Recetasdecocina, ons succesverhaal van Juli,All the video is uploaded in this site and blog also,Many people shared this site and blog also.

  recliner chair

  ReplyDelete

 2. Obat Kuat
  Thank you for sharing in this article
  I can learn a lot and could also be a reference
  I am happy to find your website and can join to comment
  I think is very valuable to be able to read your writing, and on this occasion will I use for my reference source
  Thank you so much for sharing, I hope you continue to write spirit next topic

  Obat pembesar penis | Neosize xl | Vimax Asli Canada

  ReplyDelete
 3. Obat pembesar penis

  Thank you for informations
  I am happy to find your website and can join to comment

  Pembesar Penis Di Jogja | Obat Vimax | Harga Vimax | Vimax Asli

  ReplyDelete