Thursday, July 11, 2013

Videogames op YouTube

We weten dat veel van onze partners graag gamen en video's over games willen uploaden. Daarom hebben we een paar tips voor je over het genereren van inkomsten uit gamevideo's.
Zoals altijd moet je ervoor zorgen dat je over alle benodigde rechten beschikt om alle inhoud in een video commercieel te mogen gebruiken voordat je een video indient voor het genereren van inkomsten. Met inhoud van videogames kunnen mogelijk inkomsten worden gegenereerd als hiervoor voldoende rechten voor commercieel gebruik aan je zijn verleend door de licenties van de uitgevers van de videogames. Hier volgen een paar tips:
 • Controleer de licentie-overeenkomst van de uitgever (Gebruiksvoorwaarden, EULA, enz.). Sommige videogameproducenten staan je misschien toe alle videogame-inhoud commercieel te gebruiken, en vermelden dit dan ook in de licentieovereenkomst.
 • Zorg ervoor dat je schriftelijk toestemming krijgt. Sommige uitgevers staan je misschien toe inkomsten te genereren met video's over hun game als je contact met hen opneemt en het hen vraagt.
 • Je mag alleen inkomsten genereren met video's waarin je de gebruikersinterface van software laat zien als je een contract hebt getekend met de uitgever of een licentie hebt gekocht.
 • Als je wel over de benodigde licentie beschikt, moet je de documentatie tijdig bij YouTube indienen. Als je niet over de betreffende licentie van een videogame-uitgever beschikt, moet je video minimaal gebruik van de gebruikersinterface van software of videogames bevatten en zo informatief en educatief mogelijk zijn. Het commentaar moet de in beeld getoonde actie stap voor stap volgen.
 • Maak verstandig gebruik van de metadata van je video. Geef je video's relevante en accurate titels, labels en beschrijvingen.
 • Zorg ervoor dat je dialoog gezinsvriendelijk is, zodat je video geschikt is voor fans van alle leeftijden.
Een laatste herinnering: het kopen of spelen van een videogame geeft je niet automatisch het auteursrecht of toestemming om er inkomsten mee te genereren. Als je inkomsten wilt genereren met videobeelden van de game, heb je commerciƫle rechten nodig.
Ga naar het Helpcentrum voor aanvullende informatie over het genereren van inkomsten uit videogames en de eisen die YouTube stelt aan in te dienen documentatie.


3 comments:

 1. Berikut kami akan membahas tentang bagai mana cara memperbesar penis dengan hasil cepat dan aman tanpa operasi

  jika anda ingin memperbesar penis dengan hasil cepat,aman tanpa operasi itu mudah anda bisa pilih cara memperbesar penis dengan salah satu obat pembesar penis herbal seperti Neosize xl | obat Vimax | Vigrx Plus original

  jika anda riskan konsumsi obat pembesar penis anda bisa pilih jalan lain seperti metode trapi ( pemakaian luar ) kami juga punya solusinya anda harus punya alat pembesar penis sejenis vacum penis atau Vimax Extender dan Pro Extender

  Berikut penjelasan kami :

  Apa Neosize Xl itu : Neosize Xl

  Apa Vimax Asli itu : Vimax Asli Canada

  Apa Vigrx Plus itu : Vigrx Plus

  Apa Vacum Penis Itu : Vacum Penis

  Apa Vimax Extender itu : Vimax Extender Asli

  Apa Pro Extender itu : Pro Extender

  Sekarang anda bisa tau rahasia cara memperbesar penis dengan aman tanpa operasi.selamat mencoba.

  ReplyDelete

 2. kini kami akan bahas tentang kesehatan dan kecantikan perawatan tubuh maupun pengobatan secara alami :

  Berikut : obat peninggi badan

  Berikut : obat pembesar payudara

  Berikut : cara merontokan bulu permanen

  Berikut : obat pelangsing badan

  Berikut : cara sehat alami

  Berikut : cara mempercantik wajah dan tubuh

  Berikut : obat penggemuk badan

  Berikut : cara mengobati ejakulasi dini

  Berikut : Obat penyubur seperma

  Berikut : penis bendera

  Berikut : Alat Pembesar Payudara

  Berikut : Obat kuat

  Berikut : perangsang wanita

  Berikut : alat bantu sex pria

  Berikut : alat bantu sex wanita

  Berikut : boneka full body

  Berikut : Cara memperbesar penis

  Berikut : Oil pembesar penis

  Berikut : vimax original

  Berikut : ciri vimax asli

  TERIMA KASIH

  ReplyDelete
 3. Obat pembesar penis

  Thank you for informations
  I am happy to find your website and can join to comment

  Pembesar Penis Di Jogja | Obat Vimax | Harga Vimax | Vimax Asli

  ReplyDelete