Wednesday, July 31, 2013

InVideo-programmering nu ook voor mobiel

Vanaf oktober is het mogelijk je video's op verschillende manieren te promoten en je kanaalbranding te versterken vanuit alle video's van je kanaal. Deze functie, met de naam InVideo-programmering, wordt door meer dan een miljoen kanalen gebruikt en genereert miljoenen uren weergavetijd.
Er is nu een kleiner scherm beschikbaar op het kleinere scherm. InVideo-programmering is beschikbaar in de nieuwste YouTube iOS- en Android-apps, en binnenkort op de YouTube-website voor mobiel, om kijkers aan te sporen je nieuwste video te bekijken. En het beste van alles is, je hoeft helemaal niets te doen! De video die je vanaf je desktop programmeert, werkt op beide platforms.  


Overlays met call-to-action worden nu ook weergegeven in de nieuwste iOS- en Android-apps en zijn binnenkort te zien op de mobiele website. Je kunt deze overlays gebruiken om meer informatie te geven over de inhoud van je video of meer belangstelling te genereren voor je kanaal of je eigen website. Overlays met call-to-action zijn momenteel alleen beschikbaar voor adverteerders in AdWords voor video, maar we zijn bezig ze later dit jaar voor alle kanalen toegankelijk te maken. Je kunt meer informatie vinden in ons Helpcentrum.

Jakob Foerster, YouTube Product Manager, heeft onlangs gekeken naar "THE INTERNSHIP! :) - door ijustine"

1 comment: