Friday, November 9, 2012

CreatorXCreator

Een paar maanden geleden introduceerden we een nieuw programma, CreatorXCreator (CXC), om de samenwerking op YouTube te stimuleren en het aantal abonnees te vergroten.

CXC is een samenwerkingsprogramma dat acht weken duurt, waarin negen YouTube-partners elkaars video's promoten en samen video's maken. Het programma beschikt over een mentor die het project leidt en de makers spreken via Google Hangouts af om hun ideeën met elkaar te delen en de samenwerking te plannen.


CXC is afgelopen juli voor het eerst in Duitsland gelanceerd. LeFloid was als mentor de leider van het programma en er waren acht deelnemers betrokken bij het programma (zie de lijst hieronder). Hier is een van de video's waaraan deze acht YouTubers hebben samengewerkt: 'Unknown Mercenary: Geschichten eines tödlichen Freaks'

De tweede Duitse editie van CreatorXCreator vindt plaats in november en bestaat uit twee afzonderlijke programma's. SceneTakeTV en SpaceFrogsEnt zijn de mentoren die deze projecten leiden (ze waren deelnemers van het vorige programma). Je kunt updates van hun CXC-werk bekijken op hun kanalen.

We willen dit samenwerkingsprogramma ook in andere Europese landen aanbieden. Als je een Europese YouTube-partner bent en aan dit programma wilt deelnemen, vul je dit formulier in.


Lijst met de acht deelnemers:
doktorallwissend maximnoise douniaslimani darkvikt0ry moviemaniacsde infitnesstv spacefrogsent scenetaketv

Joe McDermottroe, EMEA YouTube Next Creator Programmes Specialist, heeft onlangs de volgende video bekeken: 'Episode one - Photography, Lightroom and Photoshop tips by Serge Ramelli weekly podcast'

7 comments:


 1. Obat Kuat
  Thank you for sharing in this article
  I can learn a lot and could also be a reference
  I am happy to find your website and can join to comment
  I think is very valuable to be able to read your writing, and on this occasion will I use for my reference source
  Thank you so much for sharing, I hope you continue to write spirit next topic

  Obat pembesar penis | Neosize xl | Vimax Asli Canada

  ReplyDelete
 2. Obat pembesar penis

  Thank you for informations
  I am happy to find your website and can join to comment

  Pembesar Penis Di Jogja | Obat Vimax | Harga Vimax | Vimax Asli

  ReplyDelete