Monday, November 26, 2012

Maak kennis met ItsRaphaBlueBerry, de YouTube-partner uit het succesverhaal van november!

We hebben allerlei partners in Europa die profiteren van het YouTube-partnerprogramma en die bijzonder succesvol zijn op YouTube. We hebben sommige van deze partners gevraagd hun ervaringen op YouTube en met het partnerprogramma te delen en tips te geven over hoe andere partners het beste kunnen profiteren van het platform. De uitgelichte partner van deze maand is ItsRaphaBlueBerry. Lees verder voor zijn succesverhaal en praktische tips.Inleiding:

Vertel ons eens iets meer over jezelf. Wat is je naam en wat is de naam van je kanaal? Waar kom je vandaan en waar bevinden je fans zich?

Mijn naam is Rafael. Ik woon in Londen, in Engeland, maar mijn familie is Portugees. Mijn YouTube-kanaal is ItsRaphaBlueBerry. Ik maak kookvideo's en komische vlogs. De overgrote meerderheid van mijn kijkers komt uit de VS en Groot-Brittannië.

Geschiedenis:
Vertel ons eens hoe dit allemaal is begonnen. Op wat voor manier en op welk moment ben je video's gaan maken? Wanneer besloot je actief op YouTube te worden en partner te worden? Wat was je allereerste video op YouTube?

Ik begon in 2010 video's naar mijn kanaal te uploaden die ik had gemaakt met een niet al te beste webcam en een heel eenvoudig bewerkingsprogramma. Ik was geïnspireerd door andere YouTubers en hun succesverhalen en ik kwam erachter dat ik video's maken heel erg leuk vind.

Mijn eerste uploads werden niet erg vaak bekeken, maar ik vond het leuk om te doen, dus bleef ik regelmatig video's uploaden. Na verloop van tijd kwamen er meer kijkers en kreeg ik eindelijk het gevoel dat ik echt een publiek had. Dat was het moment waarop ik me aanmeldde voor het YouTube-partnerprogramma.

Kanaal:
Vertel eens iets meer over je kanaal. Wat is het verhaal achter je kanaal? Hoe kwam je op het idee voor je kanaalconcept?

Toen ik voor het eerst video's naar mijn kanaal begon te uploaden, wist ik nog niet zeker wat ik wilde doen. Ik uploadde allerlei vlogs waarin ik mijn leven en mening deelde met mijn kijkers en na verloop van tijd kreeg ik suggesties en videoverzoeken over bepaalde onderwerpen. Mijn eerste kijkers hebben me echt geholpen mijn kanaal vorm te geven en op te bouwen. We zijn inmiddels twee jaar verder en ik ben ontzettend tevreden met mijn kookdemonstraties en mijn komische vlogs over willekeurige onderwerpen.
YouTube-partnerschap:
Vertel eens hoe het is om YouTube-partner te zijn. Welke positieve invloed heeft je status als YouTube-partner gehad op je professionele en persoonlijke leven? Liepen dingen anders dan verwacht? Wat zijn je toekomstplannen voor je kanaal en YouTube-partnerschap?

Het YouTube-partnerschap heeft een enorm effect gehad op mijn professionele en persoonlijke leven. Ik begon me te realiseren dat ik deel kon uitmaken van de entertainmentbranche en mijn eigen publiek kon opbouwen via dit fantastische platform. Ik volgde een tandartsopleiding, maar ik heb inmiddels besloten mijn echte passie te volgen en de wereld van media en communicatie te gaan ontdekken. Ik ben benieuwd wat de toekomst gaat brengen.

Succes:
Hoe definieer je succes? Hoe ben je succesvol geworden op YouTube? Wat waren je doelen voor je kanaal en hoe heb je die bereikt? Wat zou je nieuwe YouTube-partners aanraden om succesvol te worden op YouTube?

Ik denk dat ik me succesvol begon te voelen op YouTube toen ik me realiseerde dat ik een publiek had: een groep trouwe kijkers die benieuwd is naar wat ik maak. Het is geweldig te weten dat er mensen zijn die graag naar je video's kijken. Ik zou iedereen willen aanraden alle hulpprogramma's en opties correct te gebruiken en plezier te hebben bij het maken van video's. Denk niet te veel aan het aantal weergaven, maar blijf het gewoon proberen en verras je abonnees regelmatig met nieuwe inhoud.

Creatieve inspiratie:
Vertel ons wat je inspireert. Heb je een bepaalde filosofie? Zijn er andere YouTube-kanalen die je bekijkt of videomakers die je bewondert?

Ik krijg meestal inspiratie tijdens mijn contact met kijkers. Als ik e-mails en reacties lees en zie hoe ze reageren op mijn uploads, wil ik nog meer dingen maken en hen verrassen met nieuwe inhoud. Ik heb altijd een kladblok bij me en als ik een idee voor een video krijg, schrijf ik het meteen op. Er zijn verschillende videomakers die ik bewonder, zoals FoodWishes, LauraVitalesKitchen of JoeyGraceffa.

Belangrijkste tips:
Is er iets wat je aan de YouTube-community wilt vertellen over jezelf, je kanaal of je status als YouTube-partner?

Ik vind het echt leuk om video's te maken, dat is waarom ik ermee begonnen ben. Als je bakken leuk vindt of gewoon een van mijn komische vlogs wilt bekijken, kun je mijn kanaal bezoeken. Mijn video's zijn vrolijk en kleurrijk en ik hoop dat jullie ze met plezier bekijken.

ItsRaphaBlueBerry, YouTube-partner, heeft recent gekeken naar 'A Song for Music (Original)'

6 comments:

 1. We hebben sommige van deze partners gevraagd hun ervaringen op YouTube en met het partnerprogramma te delen en tips te geven over hoe andere partners het beste kunnen profiteren van het platform. Sohbet Chat Sohbet Siteleri
  Oyun Blog Sohbet
  Chat Sohbet Odaları Güzel Sözler Sarkı Sözleri oyun mirc Sohbet Sohbet Siteleri
  Chat Siteleri Mynet Mynet Sohbet Oyun Tubidy Tubidy Mobile Mirc indir Sohbet Chat

  ReplyDelete

 2. Obat Kuat
  Thank you for sharing in this article
  I can learn a lot and could also be a reference
  I am happy to find your website and can join to comment
  I think is very valuable to be able to read your writing, and on this occasion will I use for my reference source
  Thank you so much for sharing, I hope you continue to write spirit next topic

  Obat pembesar penis | Neosize xl | Vimax Asli Canada

  ReplyDelete
 3. Obat pembesar penis

  Thank you for informations
  I am happy to find your website and can join to comment

  Pembesar Penis Di Jogja | Obat Vimax | Harga Vimax | Vimax Asli

  ReplyDelete