Thursday, October 25, 2012

Maak kennis met MaximNoise, het partnersuccesverhaal van oktober!

Bijzonder veel partners in heel Europa profiteren van het partnerprogramma van YouTube en zijn zeer succesvol op YouTube. We hebben sommige van deze partners gevraagd hun ervaringen op YouTube en met het partnerprogramma te delen en tips te geven over hoe andere partners het beste kunnen profiteren van YouTube. De uitgelichte partner van deze maand is MaximNoise. Lees verder voor zijn verhaal en praktische tips.Inleiding
Vertel ons iets meer over jezelf. Wat is je naam en wat is de naam van je kanaal? Waar kom je vandaan? Wie zijn je fans?

Hoi, mijn naam is Max. Ik kom uit Neuss (Noordrijn-Westfalen) in Duitsland en daarom heet ik MaximNoise (uitgesproken als 'Make some noise'. Mijn artiestennaam staat voor 'lawaai maken voor de goede zaak', want liefde maakt geen lawaai en het is ook de naam van mijn YouTube-kanaal, waar ik mijn videoclips upload. Net als mijn muziek zijn deze video's nogal verschillend en uniek, met allerlei soorten muziekstijlen: rap, pop en zelfs een aantal rocknummers. Mijn fans zijn zowel mannen als vrouwen, jong en oud, maar allemaal ruimdenkend.

Geschiedenis
Vertel ons eens hoe dit allemaal is begonnen. Op wat voor manier en op welk moment ben je begonnen met het maken van video's? Wanneer heb je besloten actief op YouTube te zijn en een partner te worden? Wat was je allereerste video op YouTube?

Ik heb lange tijd alleen muziek opgenomen en rondgereisd in Duitsland om optredens te geven waar ik maar kon. Ik zong op bruiloften, verjaardagsfeesten, bij jeugdverenigingen en ga zo maar door. Toen ik besefte dat er iets bijzonders gaande was op YouTube, maakte ik mijn account om de kanaalnaam 'MaximNoise' te 'reserveren', maar in het begin maakte of uploadde ik nog geen video's. In 2009 heb ik de eerste video voor mijn nummer 'Spiel auf Zeit' gemaakt en de reactie van de community was ongelooflijk. Vanaf dat moment kreeg ik heel veel ideeën voor video's, maar ook hulp van vrienden om ze op te nemen en heb ik ook mijn montagevaardigheden verbeterd.

Kanaal
Vertel eens iets meer over je kanaal. Wat is het verhaal achter je kanaal? Hoe ben je tot het concept van je kanaal gekomen?

Het verhaal achter mijn kanaal is dat videoclips een goede manier zijn om het gevoel van een nummer te ondersteunen en video's (vooral op YouTube) kunnen makkelijk worden gedeeld, becommentarieerd en beoordeeld door een enorme community. Ik heb nooit een specifiek muzikaal concept gehad, dus mijn kanaal bevat allerlei soorten muziek, van rapnummers op dubbele snelheid tot melodische popnummers, en ook de onderwerpen zijn nogal verschillend. Zonder de videoclips zouden een heleboel mensen de content niet zo volledig kunnen ervaren als ze op dit moment doen.

De drie populairste video's op mijn kanaal zijn allemaal bijvoorbeeld erg verschillend.
'Herz-in-Takt' (650.000 keer bekeken) is vrij maatschappijkritisch en emotioneel. Ik weet bijna zeker dat het zonder de videoclip slechts een van de vele nummers zou zijn, maar dankzij deze video werd het een nummer dat duizenden jonge mensen in heel Duitsland heeft geïnspireerd. Het bewijs hiervan is de community-video, waarvoor meer dan 300 jongens en meisjes zich bij me aansloten om samen met mij dit nummer te zingen.

Veel mensen zeiden dat ik het succes van 'Herz-in-Takt' nooit zou kunnen overtreffen, maar mijn nummer 'In den Augen deiner Mutter' is een vloeiend rapnummer dat in slechts 4 maanden bijna een half miljoen keer is bekeken. Het is mijn op één na meest succesvolle videoclip op YouTube.

De derde meest succesvolle video op mijn YouTube-kanaal is 'Nur der Nase lang',
die gaat over een goed gevoel en de mogelijkheid om gewoon je eigen weg te volgen en zo de reden te vinden om gelukkig te zijn. Het is een samenwerkingsnummer met Nicki. Ik schreef het voor ons samen en is het in een jaar tijd meer dan 300.000 keer bekeken.
YouTube-partnerschap
Vertel eens iets meer over hoe het is om YouTube-partner te zijn. Welke positieve invloed heeft je status als YouTube-partner gehad op je bedrijf en sociale leven? Ben je voor verrassingen komen te staan? Wat zijn je toekomstplannen voor je kanaal en YouTube-partnerschap?

Partner worden betekende dat ik wat extra inkomen had, wat me hielp bij het investeren in videoapparatuur en om naar bijzondere locaties te reizen waar ik interessantere video's kon maken. Veel jonge mensen gebruiken YouTube als een mediaspeler voor alles en dankzij het YouTube-partnerprogramma kon ik elke keer dat iemand naar mijn nummers luisterde, geld verdienen. Dit is een concept voor de toekomst. Doordat ik betere video's kon maken, kregen meer mensen aandacht voor mijn muziek en in januari 2011 ben ik begonnen mijn muziek op iTunes te verkopen. Dit hielp me nog zelfstandiger te worden met mijn muziek.

Succes
Hoe definieer je succes? Hoe ben je op YouTube succesvol geworden? Wat waren je doelen voor je kanaal en hoe heb je deze bereikt? Welke strategie zou je nieuwe YouTube-partners aanraden om succesvol te worden op YouTube?

Ik denk dat succes betekent dat je overtuigd bent van wat je doet en dat je feedback krijgt van mensen die het leuk vinden wat je doet. Het is belangrijk om bijzondere ideeën te hebben en de kans om ze werkelijkheid te maken, wat vaak niet een kwestie is van geld of wat dan ook. Je moet klein beginnen om groot te worden: werk met wat je hebt en je zult gaandeweg beter worden.

Creatieve inspiratie
Vertel ons wat jou inspireert. Heb je een bepaalde creatieve filosofie? Zijn er bepaalde andere YouTube-kanalen die je bekijkt of videomakers die je bewondert?

Ik ben behoorlijk verslaafd aan YouTube. Omdat een heleboel mensen YouTube gebruiken, is er een ongelooflijk creatief potentieel om de wereld te vermaken. Omdat YouTube een onderdeel van mijn leven is, is het ook iets dat me inspireert. Ik kijk graag naar interviews van 'Clixoom', grappige video's van 'DieAussenseiter' en natuurlijk videoclips van de supergetalenteerde 'nicolascage09' oftewel Nicki.

Belangrijke tips
Is er iets wat je aan de YouTube-community wilt vertellen over jezelf, je kanaal of je status als YouTube-partner?

Ik denk dat ik een man ben die nooit een kans in de 'muziekindustrie' heeft gekregen, omdat ik geen standaard look heb en mijn muziek in elk nummer zo verschillend is. YouTube heeft een enorme rol gespeeld in mijn succesverhaal vanwege het ongelooflijke bereik dat het biedt. Je hoeft niet iedereen van je kunst te overtuigen - YouTube helpt je degenen te vinden die het leuk vinden wat je doet :)

MaximNoise, YouTube-partner, bekeek onlangs 'Lego Creeper (5.000 Lego-Bricks)'

11 comments:

 1. Dit is een concept voor de toekomst. Doordat ik betere video's kon maken, kregen meer mensen aandacht voor mijn muziek en in januari 2011 ben ik begonnen mijn muziek op iTunes te verkopen. sohbet chat sohbet siteleri
  mynet mynet sohbet yemek

  tarifleri
  canlı sohbet çet chat

  sohbet
  güzel sözler gabile sohbet güzel sözler hatay sohbet sohbet
  sohbet bedava sohbet sohbet
  chat kameralı sohbet sohbet
  turk chat yazgülü sohbet odaları

  ReplyDelete


 2. Celana Hernia
  Thank you for sharing in this article
  I can learn a lot and could also be a reference
  I am happy to find your website and can join to comment
  I think is very valuable to be able to read your writing, and on this occasion will I use for my reference source
  Thank you so much for sharing, I hope you continue to write spirit next topic

  vimax extender Obat pembesar penis vimax asli

  ReplyDelete

 3. kini kami akan bahas tentang kesehatan dan kecantikan perawatan tubuh maupun pengobatan secara alami :

  Berikut : obat peninggi badan

  Berikut : obat pembesar payudara

  Berikut : cara merontokan bulu permanen

  Berikut : obat pelangsing badan

  Berikut : cara sehat alami

  Berikut : cara mempercantik wajah dan tubuh

  Berikut : obat penggemuk badan

  Berikut : cara mengobati ejakulasi dini

  Berikut : Obat penyubur seperma

  Berikut : penis bendera

  Berikut : Alat Pembesar Payudara

  Berikut : Obat kuat

  Berikut : perangsang wanita

  Berikut : alat bantu sex pria

  Berikut : alat bantu sex wanita

  Berikut : boneka full body

  Berikut : Cara memperbesar penis

  Berikut : Oil pembesar penis

  Berikut : Celana Hernia

  Berikut : vimax original

  Berikut : ciri vimax asli

  TERIMA KASIH

  ReplyDelete
 4. Berikut kami akan membahas tentang bagai mana cara memperbesar penis dengan hasil cepat dan aman tanpa operasi

  jika anda ingin memperbesar penis dengan hasil cepat,aman tanpa operasi itu mudah anda bisa pilih cara memperbesar penis dengan salah satu obat pembesar penis herbal seperti Neosize xl | obat Vimax | Vigrx Plus original

  jika anda riskan konsumsi obat pembesar penis anda bisa pilih jalan lain seperti metode trapi ( pemakaian luar ) kami juga punya solusinya anda harus punya alat pembesar penis sejenis vacum penis atau Vimax Extender dan Pro Extender

  Berikut penjelasan kami :

  Apa Neosize Xl itu : Neosize Xl

  Apa Vimax Asli itu : Vimax Asli Canada

  Apa Vigrx Plus itu : Vigrx Plus

  Apa Vacum Penis Itu : Vacum Penis

  Apa Vimax Extender itu : Vimax Extender Asli

  Apa Pro Extender itu : Pro Extender

  Sekarang anda bisa tau rahasia cara memperbesar penis dengan aman tanpa operasi.selamat mencoba.

  ReplyDelete

 5. Obat Kuat
  Thank you for sharing in this article
  I can learn a lot and could also be a reference
  I am happy to find your website and can join to comment
  I think is very valuable to be able to read your writing, and on this occasion will I use for my reference source
  Thank you so much for sharing, I hope you continue to write spirit next topic

  Obat pembesar penis | Neosize xl | Vimax Asli Canada

  ReplyDelete

 6. Obat Kuat
  Thank you for sharing in this article
  I can learn a lot and could also be a reference
  I am happy to find your website and can join to comment
  Thank you so much for sharing, I hope you continue to write spirit next topic

  Jual Obat Pembesar Payudara | Obat Pembesar Payudara Alami
  Cara Pembesar Payudara | Cara Mengencangkan Payudara | Pembesar Payudara

  ReplyDelete
 7. Obat pembesar penis

  Thank you for informations
  I am happy to find your website and can join to comment

  Pembesar Penis Di Jogja | Obat Vimax | Harga Vimax | Vimax Asli

  ReplyDelete