Thursday, September 27, 2012

Maak kennis met Beautygloss, het partnersuccesverhaal van september!

We beschikken over zeer veel partners in heel Europa die profiteren van het partnerprogramma van YouTube en zeer succesvol zijn op YouTube. We hebben sommige van deze partners gevraagd hun ervaringen op YouTube en met het partnerprogramma te delen en tips te geven over hoe andere partners het beste kunnen profiteren van het platform. De uitgelichte partner van deze maand is Beautygloss. Lees verder voor het succesverhaal en praktische tips.



Inleiding
Vertel ons iets meer over jezelf. Wat is je naam en wat is de naam van je kanaal? Waar kom je vandaan en waar bevinden je fans zich?

Hallo! Ik ben Mascha Feoktistova en mijn kanaal heet Beautygloss. Ik kom uit Nederland en ik maak beautyvideo's in het Nederlands. Ik ben dit kanaal begonnen omdat er nog geen andere Nederlandse beautygoeroes waren en ik zeker wist dat er meer vrouwen zijn die geïnteresseerd zijn in schoonheid en make-up.

Geschiedenis
Vertel ons hoe dit alles is begonnen. Op wat voor manier en op welk moment ben je gestart met het maken van video's? Wanneer heb je besloten actief op YouTube te zijn en een partner te worden? Wat was je allereerste video op YouTube?

Ik ben begonnen in de zomer van 2007. Ik was net klaar met mijn eerste studie en stond op het punt om aan de tweede te beginnen. Ik was op zoek naar Nederlandse beautyvideo's, maar die waren er niet. Ik besloot een website op te zetten en daar video's voor te maken. Ik geloof dat ik in mijn eerste video liet zien hoe ik mijn haar deed.

Kanaal
Geef een uitleg over je kanaal. Wat is het verhaal achter je kanaal? Hoe ben je tot het concept van je kanaal gekomen?

Ik ben eigenlijk gewoon iemand die van schoonheidsproducten houdt en tutorials maakt en tips en trucs deelt, en dat allemaal in het Nederlands.


YouTube-partnerschap:
Geef informatie over je ervaring als YouTube-partner. Welke positieve invloed heeft je status als YouTube partner gehad op je bedrijf en sociale leven? Ben je voor verrassingen komen te staan? Wat zijn je toekomstplannen voor je kanaal en YouTube-partnerschap?

Toen ik begon met video's maken, had ik nog geen idee dat ik er geld mee zou kunnen verdienen. Toen ik partner werd, realiseerde ik me plotseling dat ik mijn brood zou kunnen verdienen met wat ik graag doe. Ik had als het ware mijn eigen televisieprogramma en ik was de regisseur. Dat is toch geweldig? In het begin was ik nog hobbyblogger en -goeroe, maar inmiddels doe ik dit fulltime. Tegen de tijd dat ik klaar was met mijn studie, kon ik volledig rondkomen van de inkomsten. Nu heb ik mijn eigen bedrijf en ik heb zelfs een prijs voor zakenvrouw van het jaar gewonnen hier in Nederland. Wie had dat gedacht?

Succes
Hoe definieer je succes? Hoe ben je op YouTube succesvol geworden? Wat waren je doelen voor je kanaal en hoe heb je deze bereikt? Wat zou je nieuwe YouTube-partners aanraden om succesvol te worden op YouTube?

Ik vind het erg belangrijk om altijd in je achterhoofd te houden dat je je kijkers nodig hebt. Om kijkers te trekken, moet je video's maken die ze willen bekijken. Wat zou JIJ graag willen zien als je de perfecte kijker was? Waarom zou JIJ je op iemand abonneren? Daar moet je over nadenken. Wees zelf je grootste fan en blijf altijd jezelf: hoe meer kijkers je krijgt, hoe meer complimenten je ontvangt, maar vergeet nooit hoe je begonnen bent en blijf altijd dankbaar voor wat je hebt bereikt.

Creatieve inspiratie
Vertel ons wat jou inspireert. Beschik je over een specifieke creatieve voorkeur? Zijn er bepaalde andere YouTube-kanalen die je bekijkt of videomakers die je bewondert?

Ik kijk ontzettend graag naar Amerikaanse make-upgoeroes. Vroeger waren er nog niet zoveel en had ik niet echt iemand die me inspireerde, maar nu kijk ik graag naar de anderen om wat trucs te leren.

Belangrijkste tips
Is er iets wat je aan de YouTube-community wilt vertellen over jezelf, je kanaal of je status als YouTube-partner?

Het is echt geweldig om partner te zijn, en het is nog superleuk ook! Ik ben zelf helemaal verslaafd aan YouTube: ik maak zelf beautyvideo's, maar ik kijk graag naar vlogs van andere mensen. Ik hou ook van cabaretiers, waarbij communitychannel en jennamarbles mijn favorieten zijn.


Beautygloss, YouTube-partner, heeft recent gekeken naar “Everyday make-up juli 2012

7 comments:

  1. This blog is based on the Maak kennis met Beautygloss, het partnersuccesverhaal van September,Its based on the you tube video creator,All video is uploaded in this site.

    recliner chair

    ReplyDelete


  2. Celana Hernia
    Thank you for sharing in this article
    I can learn a lot and could also be a reference
    I am happy to find your website and can join to comment
    I think is very valuable to be able to read your writing, and on this occasion will I use for my reference source
    Thank you so much for sharing, I hope you continue to write spirit next topic

    vimax extender Obat pembesar penis vimax asli

    ReplyDelete
  3. Obat pembesar penis

    Thank you for informations
    I am happy to find your website and can join to comment

    Pembesar Penis Di Jogja | Obat Vimax | Harga Vimax | Vimax Asli

    ReplyDelete