Tuesday, September 18, 2012

Op weg naar succes met 63fixedtv, de opkomende partner van september

De aankondiging van YouTube dat we meer videomakers de kans bieden partners te worden, heeft de creativiteit van onze nieuwe partners flink gestimuleerd. We hebben sommigen van jullie gevraagd om je ervaringen te delen over het gebruik van ons platform en de bronnen die je gebruikt om meer weergaven te krijgen en je kanaal naar een hoger niveau te tillen.

Deze maand kijken we naar Dan Locke uit Southampton in het Verenigd Koninkrijk. Zijn kanaal 63fixedtv draait om zijn favoriete hobby: fietsen.


'Ik repareer fietsen en ik wilde mijn kennis met anderen delen. Het belangrijkste doel van de video's is om andere mensen te helpen.'

Dan fietst al zijn hele leven. Na het zien van video's zoals 'Macaframa' werd hij geïnspireerd om op hetzelfde type fietsen te fietsen als ze in San Francisco deden. In 2008 waagde hij de sprong en kocht uiteindelijk zijn eerste 'Fixed Gear' mountainbike. Maar fietsen was pas het begin. Snel nadat hij op de mountainbikes begon te fietsen, ontdekte hij hoeveel plezier hij had in het onderhoud, de reparaties en de trucjes die hij kon toepassen op zijn fietsen.

Het idee voor zijn YouTube-kanaal ontstond toen Dan zich realiseerde dat hij zijn trucs en kennis van fietsen met anderen wilde delen. Hij begon toen met het maken van een aantal 'Stap-voor-stap'-video's waarin hij andere mensen uitlegt hoe ze bepaalde dingen op hun eigen fixed gear-mountainbike kunnen doen en van daaruit is het verder gegroeid. Het concept van dit kanaal is eenvoudig maar effectief, en dit heeft een groeiend aantal fietsliefhebbers naar zijn kanaal getrokken.

'Ik plaats videotrainingen over het onderhouden van fixed gear-mountainbikes. Ook film ik mezelf en andere leden van mijn team als we tochtjes maken met onze fietsen.' Het belangrijkste doel van het kanaal is hulp te bieden aan mensen die hun fietsen opknappen of nieuwe trucs willen leren. Ze krijgen ook van bedrijven zoals KNOG en Continental Tyres producten toegestuurd om te beoordelen. Volgens Dan is het geheim mensen te leren hoe ze hun fiets moeten opknappen en er tegelijkertijd plezier aan beleven. 'We lachen veel. Het is altijd goed om een filmpje te maken als we leuke dingen aan het doen zijn, niet alleen voor anderen die ernaar kijken, maar ook voor onszelf, zodat we terug kunnen kijken op onze herinneringen.'

Dan is erg gespitst op het regelmatig plaatsen van video's en het actueel houden van zijn kanaal. Het YouTube-partnerschap heeft Dan niet alleen geholpen het maximale uit zijn YouTube-ervaring te halen door zijn kanaal te optimaliseren, maar ook om van zijn hobby zijn werk te maken. Dan heeft nu zijn eigen website, www.63fixed.co.uk, waar hij zijn eigen T-shirts en stickers verkoopt, en hij werkt momenteel aan een andere lange film die hij binnenkort op YouTube zal uploaden.

Als je nu een YouTube-partner wilt worden, ga je naar www.youtube.com/partners om de volgende stap te nemen met je kanaal. Ga voor meer informatie over optimaliseren naar: www.youtube.com/creators

Team YouTube

2 comments:

 1. This blog is related to the Op weg naar succes met 63fixedtv, de opkomende partner van September show in this blog also,Many video uploaded in this blog related to this site.

  tub chair

  ReplyDelete
 2. Obat pembesar penis

  Thank you for informations
  I am happy to find your website and can join to comment

  Pembesar Penis Di Jogja | Obat Vimax | Harga Vimax | Vimax Asli

  ReplyDelete