Wednesday, August 29, 2012

Maak kennis met Wohnprinz, ons succesverhaal van augustus!


We beschikken over zeer veel partners in heel Europa die profiteren van het partnerprogramma van YouTube en zeer succesvol zijn op YouTube.  We hebben sommige van deze partners gevraagd hun ervaringen op YouTube en met het partnerprogramma te delen en tips te geven over hoe andere partners het beste kunnen profiteren van het platform. De uitgelichte partner van deze maand is Wohnprinz. Lees verder voor het succesverhaal en praktische tips.

Inleiding:
Vertel ons iets meer over jezelf. Wat is je naam en wat is de naam van je kanaal? Waar kom je vandaan en waar bevinden je fans zich?

Mijn naam is Bastian. Ik kom uit Lübeck in Duitsland en ik heb het YouTube-kanaal Wohnprinz.


Geschiedenis: Vertel ons hoe dit alles is begonnen. Op wat voor manier en op welk moment ben je gestart met het maken van video's? Wanneer heb je besloten actief op YouTube te zijn en een partner te worden? Wat was je allereerste video op YouTube?


Ik ben mijn kanaal gestart in januari 2010. Daarvoor had ik alleen een blog, maar op een bepaald moment bedacht ik dat ik beter video's kon gebruiken om aan mijn onderwerpen te werken. Mijn allereerste video was mijn kanaalpresentatie, gevolgd door een video waarin ik vertelde over woontrends. Een paar maanden daarna werd ik partner.


Kanaal:
Geef een uitleg over je kanaal. Wat is het verhaal achter je kanaal? Hoe ben je tot het concept van je kanaal gekomen?

Zoals ik al eerder aangaf, heb ik een interieurblog. Maar ik bedacht dat ik in video's veel makkelijker tips zou kunnen geven. Ik ben gek op onderwerpen die met wonen en lifestyle te maken hebben en ik wil mijn enthousiasme graag delen met andere mensen. Ik had niet verwacht dat er zo veel mensen zouden zijn die mijn passie delen. Ik bespreek onderwerpen over woontrends, mijn favoriete meubels, decoratietips, tests en ook veel over lifestyle.
YouTube-partnerschap:

Geef informatie over je ervaring als YouTube-partner. Welke positieve invloed heeft je status als YouTube partner gehad op je bedrijf en sociale leven? Ben je voor verrassingen komen te staan? Wat zijn je toekomstplannen voor je kanaal en YouTube-partnerschap?


Ik herinner me die dag nog goed. Als ik 's morgens nog in bed lig, is het eerste wat ik doe mijn iPhone pakken en m'n e-mail controleren. Die ochtend had ik een e-mail van YouTube waarin stond dat ik partner was geworden! Ik was stomverbaasd: kort daarvoor was mijn aanvraag nog geweigerd en nu ontving ik een partneruitnodiging van YouTube!

Ik zag het absoluut niet aankomen en het was dus echt een grote verrassing. Dankzij het partnerschap kan ik langere video's maken, mijn kanaal ontwerpen zoals ik wil en kan ik geld verdienen met mijn hobby. Mijn hele professionele carrière is veranderd door mijn YouTube-kanaal.


Succes:

Hoe definieer je succes? Hoe ben je op YouTube succesvol geworden? Wat waren je doelen voor je kanaal en hoe heb je deze bereikt? Wat zou je nieuwe YouTube-partners aanraden om succesvol te worden op YouTube?


Succes, dat is een goed onderwerp. Mijn grootste succes is dat ik de kans heb mijn passie of hobby met zo veel mensen te delen. Al meer dan 3,3 miljoen kijker kijkers hebben mijn video's bekeken. Stel je voor dat er 3,3 miljoen mensen voor me stonden. Ongelooflijk, vind je niet? Ik denk dat mijn concept misschien wel zo succesvol is omdat ik geen concept heb. Of heb ik dat wel? Ik ben wie ik ben, ik hoef me niet anders voor te doen en ik maak mijn video's meestal thuis. Wat ik maak is echt en authentiek en mijn publiek waardeert dat. Mijn advies aan nieuwe partners is niet te proberen je anders voor te doen dan je bent. Doe wat je doet met plezier, probeer anders te zijn dan anderen en vooral: wees JEZELF. Doe waar je goed in bent en laat andere mensen daarvan genieten. Sta open voor je publiek en reageer op hun opmerkingen.


Creatieve inspiratie:

Vertel ons wat jou inspireert. Beschik je over een specifieke creatieve voorkeur? Zijn er bepaalde andere YouTube-kanalen die je bekijkt of videomakers die je bewondert?


Ik haal mijn inspiratie overal vandaan. Uit films, als ik een stuk aan het lopen ben, uit winkeletalages en als ik op reis ben. Het enige wat je hoeft te doen, is om je heen kijken. Als je dat doet, zul je zien dat je bijna overal inspiratie uit kunt halen. Ik kijk het liefst naar YouTube-kanalen uit andere landen: wat zijn de trends van dit moment en wat zou ik leuk vinden?


Belangrijkste tips:
Is er iets wat je aan de YouTube-community wilt vertellen over jezelf, je kanaal of je status als YouTube-partner?

Ik maak alleen video's over dingen waar ik volledig achter sta. Het is belangrijk om authentiek te blijven. Op mijn kanaal is er voor iedereen, jong en oud, wel wat te vinden: inspiratie, hulp, en vooral enthousiasme! Soms heb je alleen nog een klein zetje nodig om te gaan decoreren of ontwerpen. Daarom probeer ik mijn ideeën en inspiraties te delen.


Wohnprinz, YouTube Partner, heeft onlangs "Sophia Grace & Rosie Do Tea with Taylor Swift!" bekeken.3 comments:

 1. Blog is related to the Maak kennis met Wohnprinz, ons succesverhaal van Augustus!All video is uploaded in this blog related to this video.

  tub chair

  ReplyDelete

 2. Obat Kuat
  Thank you for sharing in this article
  I can learn a lot and could also be a reference
  I am happy to find your website and can join to comment
  I think is very valuable to be able to read your writing, and on this occasion will I use for my reference source
  Thank you so much for sharing, I hope you continue to write spirit next topic

  Obat pembesar penis | Neosize xl | Vimax Asli Canada

  ReplyDelete
 3. Obat pembesar penis

  Thank you for informations
  I am happy to find your website and can join to comment

  Pembesar Penis Di Jogja | Obat Vimax | Harga Vimax | Vimax Asli

  ReplyDelete