Monday, August 27, 2012

Carolineartiss: de partner van augustus!


De aankondiging van YouTube dat we meer videomakers de kans bieden partners te worden, heeft de creativiteit van filmers flink gestimuleerd. We hebben enkele van onze nieuwe partners gevraagd hun ervaringen te delen en ons te vertellen hoe ze ons platform en onze middelen gebruiken om het aantal kijkers en weergaven te vergroten en hun kanaal naar een volgend niveau te tillen.

Deze maand kijken we naar Caroline MiLi Artiss, een geboren en getogen Londense die gek is op koken. Met haar YouTube-kanaal, Carolineartiss, probeert ze mensen van over de hele wereld te leren koken.
'Sinds ik video's ben gaan maken voor mijn YouTube-show, zijn er zo veel fantastische dingen gebeurd in mijn leven. Dit was allemaal nooit gebeurd als ik mijn video's niet op YouTube had gezet.'

Caroline begon YouTube-video's te maken omdat ze dol is op eten en koken en zo veel mogelijk mensen wilde leren koken.

'Ik begon mijn eigen kookvideo's te maken voor YouTube, omdat zo veel van mijn vrienden en familie mijn recepten wilden hebben.' Hoewel ze geen ervaring had met filmen en bewerken, werd er al vanaf het begin enthousiast gereageerd op haar video's en inmiddels is Caroline volledig overtuigd van de kracht van sociale media.

Mensen nemen nu rechtstreeks contact met haar op over professionele opdrachten. Ze heeft haar eigen Maleisische kookprogramma dat 'Simply Caroline' heet en in oktober 2012 wordt uitgezonden. En ze heeft een nieuwe webshow die 'Super Busy Chicks' heet en die ze zelf filmen en produceren. Ze is bovendien ambassadrice van Malaysia Kitchen. En dan hebben we nog niet eens genoemd dat Caroline is gevraagd als deelnemer aan een nieuw reality-kookprogramma in de VS dat Chef Race heet en dat in oktober 2012 op BBC America wordt uitgezonden.  

Voor de toekomst wil Caroline haar trouwe schare fans tevreden houden door leuke en gemakkelijk te volgen kooklessen op te nemen die mensen van over de hele wereld inspireren om te gaan koken. Ze is heel ver gekomen dankzij haar talent, en nu wil ze dat nog verder uitbouwen.

'Het mooie aan YouTube is dat je geen professionele apparatuur of een groot budget nodig hebt om aan de slag te gaan. In deze zware economische tijden wordt het steeds moeilijker voor mensen om vooruit te komen in het leven. YouTube is een fantastisch forum om ervoor te zorgen dat mensen praten over jou en je bedrijf. Het enige wat je nodig hebt, zijn goede idee├źn. Dankzij YouTube heb ik ontzettend veel nieuwe kansen gekregen, en ik zou dan ook iedereen met een speciaal talent of nuttige informatie willen aanraden te gaan filmen en video's te uploaden.'

Als je nu een YouTube-partner wilt worden, ga je naar www.youtube.com/partners om de volgende stap te nemen met je kanaal. Ga voor meer informatie over optimaliseren naar: www.youtube.com/creators

Het YouTube Partner Team

3 comments:

 1. This blog is related to the Carolineartiss de partner van Augustus,Many video uploaded in this blog related to this blog,Many people also shared this blog and site also.

  hammock

  ReplyDelete

 2. Obat Kuat
  Thank you for sharing in this article
  I can learn a lot and could also be a reference
  I am happy to find your website and can join to comment
  I think is very valuable to be able to read your writing, and on this occasion will I use for my reference source
  Thank you so much for sharing, I hope you continue to write spirit next topic

  Obat pembesar penis | Neosize xl | Vimax Asli Canada

  ReplyDelete
 3. Obat pembesar penis

  Thank you for informations
  I am happy to find your website and can join to comment

  Pembesar Penis Di Jogja | Obat Vimax | Harga Vimax | Vimax Asli

  ReplyDelete