Wednesday, June 5, 2013

YouTube One Channel vanaf 5 juni op alle kanalen

We zijn trots dat al meer dan 70 miljoen kanalen van over de hele wereld tijdens de open bètafase zijn overgestapt op YouTube One Channel. We hebben veel van jullie feedback opgepakt: zo hebben we de module 'Wat je verder kunt kijken' verbeterd en kun je nu makkelijker secties maken op basis van afspeellijsten.
Kanalen die de overstap al hebben gemaakt, profiteren van verschillende voordelen. Hun branding komt beter tot zijn recht omdat de bannerafbeelding zichtbaar is in iOS-apps, Android-apps en op tv. Deze kanalen ontvangen ook meer bezoeken omdat klikken vanuit de YouTube-gids rechtstreeks naar hun kanaalpagina's gaan in plaats van naar hun activiteitenfeeds.
Nu YouTube One Channel klaar is voor het grote werk, gaan we dit vanaf 5 juni invoeren voor alle kanalen. Dat betekent dat als je niet vóór 5 juni bent overgestapt, je kanaal automatisch en permanent wordt overgezet naar het nieuwe ontwerp. Als je nu al klaar bent om over te stappen, meld je je hier aan.
We sturen je vóór de deadline nog wel een paar herinneringen om ervoor te zorgen dat je niet opeens voor een verrassing komt te staan. We hebben ook tips en trucs uit het YouTube Playbook voor videomakers op een rij gezet voor het toepassen van het nieuwe ontwerp op je kanaal. Het kost maar een paar minuten om te migreren, dus begin vandaag nog met upgraden!
Allison Bransfield, productspecialist, heeft zich recent geabonneerd op Vice.

2 comments: