Wednesday, May 15, 2013

Verbeteringen in uploaden naar YouTube




We hebben je feedback ontvangen dat het uploaden van video's vervelend kan zijn. Daarom kondigen we vandaag twee verbeteringen aan zodat uploaden eenvoudiger wordt.
Uploadmeldingsberichten
Geen zin meer om de uploadpagina te verversen om te zien of de video eindelijk klaar is en kan worden bekeken en gedeeld? Vanaf deze week sturen wij je een e-mail om aan te geven dat je video klaar is met uploaden en verwerken. Je kunt die e-mail vervolgens doorsturen naar vrienden of familie om de video makkelijk te delen.



Wil je deze e-mails liever niet ontvangen? Je kunt je afmelden via je e-mailinstellingen.
Meer controle over publiceren en delen
Is het ooit gebeurd dat een openbare video werd gepubliceerd op YouTube voordat je klaar was met het invullen van de gegevens? Je kunt binnenkort beslissen wanneer je video wordt gepubliceerd, zodat je voldoende tijd hebt om de titel, beschrijving, aangepast bericht voor je abonnees, enzovoort in te voeren.
Totdat jij aangeeft dat je video moet worden gepubliceerd, beschouwen we deze als persoonlijk en is deze dus alleen voor jou zichtbaar. We beginnen volgende week met de introductie van deze wijziging, dus wacht even af als je de wijziging niet direct ziet. En vergeet niet op 'Publiceren' te drukken.  


Zoals altijd kun je als je feedback over deze nieuwe functies wilt delen, een bericht plaatsen op het Helpforum van YouTube of je kunt de link Feedback verzenden onder aan een YouTube-pagina gebruiken.
Balazs Dezso, YouTube-engineer, heeft onlangs gekeken naar Follow Me on Twitter.

6 comments:

  1. Şehirlerarası Ev Taşımacılığı
    Şehirlerarası ev taşımacılığı sektöründe yepyeni şehirlerarası ev taşımacılık hizmet anlayışı doğrultusunda şehirlerarası ev taşımacılığı hizmetinin hakkını sunan şehirlerarası ev nakliyat firmasıyız.
    Şehirlerarası ev taşımacılığı ev eşyası taşıma işlerinizde Türkiye'nin neresinde olursanız olun ilden ile şehirler arası ev taşımacılığı eşya taşımacılık hizmetlerinde sizinleyiz.
    Şehirlerarası ev taşımacılığı sektöründe 33 yıllık tecrübemizle Türkiye'nin her bölgesine şehirlerarası evden eve nakliye ev ofis eşyası taşımacılığı hizmeti vermekteyiz.
    Şehirlerarası ev taşımacılığı; şehirlerarası ev taşıma fiyatları, Şehirlerarası ev taşıma fiyat ne kadardır? Şehirlerarası ev taşıma hizmeti bana ne kadara mal olacak? Şehirlerarası ev taşıma fiyatları neye göre belirleniyor? Şehirlerarası

    İstanbul Nakliyat Şirketleri Selimoğlu Şehirlerarası evden eve nakliyat güven özveri tecrübe ister! şehirlerarası nakliyat, şehirlerarası ev taşıma, şehirlerarası eşya taşıma, bizim isimiz. Türkiye genelinde geniş araç filosu ile şehirler arası evden eve nakliyat keyfi.
    İstanbul Evden Eve Nakliyat   Şehirlerarası evden eve nakliyat - Şehirlerarası evden eve taşıma bizim işimiz. istanbul merkezli olan firmamız tüm Türkiye genelinde ilden ile evdeneve nakliyat hizmetleri vermektedir, Merkezimiz istanbul şehirlerarası nakliyat gibi birçok ilde faaliyet göstermektedir.
    Evden Eve Nakliyat Selimoğlu Ankara şehirlerarası nakliyat ankara istanbul. Selimoğlu izmir şehirlerarası nakliyat izmir ankara istanbul. antalya şehirlerarası nakliyat antalya ankara izmir istanbul. adana şehirlerarası nakliyat adana ankara istanbul izmir. samsun şehirlerarası nakliyat samsun ankara izmir istanbul. istanbul şehirlerarası nakliyat merkez şubelerimiz türkiyenin her yerine ilden ile şehirlerarası nakliyat hizmeti vermektedir.
    Evden Eve Nakliyat Selimoğlu şehirler arası evden eve nakliyat, ofis taşıma, Selimoğlu hizmetleri ambalajlı sigortalı usta marangozu deneyimli uzman kadromuzla güven, emniyet, titiz, lüks nakliye hizmeti sunmaktayız.
    Evden Eve  Selimoğlu Şehirlerarası evden eve taşımacılık, Selimoğlu Şehirlerarası ev taşıma Müşteri Memnuniyeti'nde

    ReplyDelete
  2. vermektedir.
    Evden Eve Nakliyat Selimoğlu şehirler arası evden eve nakliyat, ofis taşıma, Selimoğlu hizmetleri ambalajlı sigortalı usta marangozu deneyimli uzman kadromuzla güven, emniyet, titiz, lüks nakliye hizmeti sunmaktayız.
    Evden Eve  Selimoğlu Şehirlerarası evden eve taşımacılık, Selimoğlu Şehirlerarası ev taşıma Müşteri Memnuniyeti'nde Lider' sloganı ile şehirlerarası eşya taşıma hizmetlerini kullanıcılarına açan Şehirlerarası evden eve nakliyat ve Şehirlerarası evden eve taşımacılık hizmeti alan tüm müşterilerin kayıtsız şartsız tam memnuniyetini sağlamak en öncelikli sorumluluk alanı kabul edilerek, Şehirlerarası ev nakliyesi hizmetleri ve işleyişi bu yönde her geçen gün geliştirilmektedir.
    Gelin sizinle Selimoğlu şehirlerarası evden eve taşıma fiyatları hakkında kısa bir söyleşi yapalım. Öncelikle şehirlerarası nakliyat fiyatı nasıl hesaplanır sorusuna cevap vermek gerekir! bu konularda sizlerle yapacağımız ön görüşmeler neticesinde şirket temsilcilerimiz tüm merak ettiklerinize ve soru suallerinize ışık tutacaklardır.
    Selimoğlu  şehirler arası ev taşıma fiatları ve hizmetleri konusunda sizlere en kurumsal firma olarak kanunsal haklarınız ile en kaliteli hijyenik ve  sorunsuz taşınma programlarımıza dahil edelim. Kanunların gerektirdiği ölçülerde sizlere hizmet vermek dışında bu işlerde ne kadar çağdaş ve güvenilir emin bir kuruluş olduğumuzu  ilk anlardan itibaren sizlere sunalım.
    Selimoğlu Nakliyat Şirketleri Şehirlerarası evden eve taşıma sektöründe işini bilen uzman firma olan Selimoğlu  Şehirlerarası evden eve taşımacılık kadromuz, Şehirlerarası nakliyat tecrübelerimiz iş ahlakımızla Şehirlerarası eşya taşıma müşterilerimize sağladığımız kaliteli seviyeli Sorunsuz uluslararası taşıma Şehirlerarası eşya taşımacılığı Hizmeti bizim en temel Eğitim ve çalışma alanımız olduğunu gururla sizlere ifade etmekteyiz.

    ReplyDelete
  3. Obat pembesar penis

    Thank you for informations
    I am happy to find your website and can join to comment

    Pembesar Penis Di Jogja | Obat Vimax | Harga Vimax | Vimax Asli

    ReplyDelete