Friday, March 8, 2013

YouTube One Channel


Na vele verzoeken van videomakers zijn we blij te kunnen aankondigen dat YouTube One Channel nu beschikbaar is voor iedereen.




Je hebt de afgelopen weken misschien gemerkt dat  sommige YouTube-kanalen een ander ontwerp hebben gekregen. We waren bezig met een beperkte bètatest om proef te draaien met dit nieuwe ontwerp, maar we zijn nu zover dat we alle kanalen op YouTube kunnen uitnodigen voor deze upgrade.



Je nieuwe kanaalindeling werkt perfect op alle schermen en apparaten. Zo kun je een kanaaltrailer weergeven om bezoekers aan te sporen zich te abonneren en kun je zelf bepalen hoe je je video's en afspeellijsten indeelt, zodat je indeling past bij jouw persoonlijke programmeerstrategie.



Met deze drie stappen kun je het maximale uit je nieuwe kanaal halen:



1.Maak een trailer die wordt afgespeeld voor elke bezoeker die zich nog niet heeft geabonneerd op je kanaal. Dit is je kans om hen je beste werk te laten zien en hen te overtuigen dat ze zich moeten abonneren.



2. Maak en upload prachtige kanaalart. Deze afbeeldingsbanner geeft je kanaal een universele visuele identiteit. En in tegenstelling tot de brandingafbeeldingen in de oude kanaalindeling wordt deze kanaalart correct weergegeven op alle schermen en apparaten, ongeacht de grootte.



3. Deel de video's en afspeellijsten van je kanaal in zodat ze optimaal werken voor je doelgroep en programmering. Met de nieuwe kanaalhomepage en aanpasbare paginagedeelten bepaal jij wat abonnees te zien krijgen wanneer ze vanuit de gids op je kanaal klikken.






Ga voor meer informatie naar deze YouTube One Channel en klik op de knop onder aan de pagina om aan de slag te gaan. We zetten je kanaal om naar het nieuwe ontwerp en helpen je bij alle stappen. Je kunt voorlopig nog terugschakelen naar het oude ontwerp als je het nieuwe ontwerp hebt bekeken, maar we hopen dat je je nieuwe kanaal veel te mooi vindt om terug te willen schakelen.



Voor meer tips en strategieën voor het optimaliseren voor YouTube One Channel bekijk je het gedeelte  Kanaaloptimalisatie in het YouTube Playbook voor videomakers. 



Jeb Havens, productmanager, heeft zich kort geleden geabonneerd op Hannah Hart

3 comments:

  1. Nice informative information. I write for a technolgoy blog named Tech N Techie.Hope you would love to read more about
    technology tips & tricks.

    ReplyDelete
  2. Obat Kuat
    Thank you for sharing in this article
    I can learn a lot and could also be a reference
    I am happy to find your website and can join to comment
    I think is very valuable to be able to read your writing, and on this occasion will I use for my reference source
    Thank you so much for sharing, I hope you continue to write spirit next topic

    Jual Obat Kuat Sex | Vimax Extender Asli | alat bantu sex | Obat perangsang wanita

    ReplyDelete
  3. Website Bola Terbaik Pasaran Terlengkap !
    Tersedia Pasaran Sbobet - Maxbet - Cbet
    Minimal Deposit IDR 50.000,- Raih Kemenangan Anda Sekarang Juga
    Yuk Gabung Bersama Bolavita Di Website www. bolavita .fun
    Untuk Info, Bisa Hubungi Customer Service Kami ( SIAP MELAYANI 24 JAM ) :
    BBM: BOLAVITA
    WA: +628122222995

    BOLAVITASPORTS PREDIKSI SKOR TERPERCAYA DAN TERAKURAT

    JADWAL SABUNG TERLENGKAP agen adu ayam terbesar sejak 2014


    ReplyDelete