Thursday, February 21, 2013

Een vriendelijke herinnering en advies voor het genereren van inkomsten

We proberen je altijd de nieuwste tips en updates te leveren, zodat je het maximale uit je YouTube-ervaring kunt halen. Een van de voordelen die YouTube-partners hebben, is de mogelijkheid inkomsten te genereren met je geĆ¼ploade video's. We hebben een aantal best practices en richtlijnen om je inzicht te geven in het genereren van inkomsten. Lees verder voor enkele veelgestelde vragen en onze suggesties voor hoe je je YouTube-inkomsten kunt maximaliseren.

Houd rekening met deze basisprincipes voor het genereren van inkomsten:

 • Maak een AdSense-account. Je kunt het genereren van inkomsten met video's inschakelen en advertenties weergeven zonder een AdSense-account te koppelen aan YouTube, maar je kunt alleen betalingen ontvangen als je een AdSense-account maakt en koppelt aan je YouTube-account.
 • Schakel relevante advertentie-indelingen in. Stel je standaardwaarden voor advertenties voor het genereren van inkomsten in en sta alle advertentietypen toe die relevant zijn voor je video's.
 • Bekijk het symbool voor het genereren van inkomsten naast je video.
  • Met video's met een grijze '$'-knop worden nog geen inkomsten gegenereerd.
  • Het genereren van inkomsten is ingeschakeld voor video's met een groene '$'-knop.
  • Een '!'-symbool naast video's geeft aan dat YouTube meer informatie nodig heeft om je video goed te keuren voor het genereren van inkomsten. In dat geval controleer je Videobeheer en je e-mail.
 • Zorg ervoor dat je de commerciĆ«le gebruiksrechten bezit voordat je inkomsten gaat genereren.
  • Wees creatief wanneer dit mogelijk is en maak je eigen audio- en beeldmateriaal!
  • Als je inkomsten wilt genereren met een video die audio- of beeldmateriaal bevat dat je niet zelf hebt gemaakt, moet de maker van het materiaal je expliciet schriftelijk toestemming geven voor commercieel gebruik van dat materiaal. Als je schriftelijk toestemming hebt om materiaal van derden te gebruiken, moet je deze toestemming vermelden/opnemen wanneer je een video publiceert of wanneer je wordt gevraagd informatie voor het genereren van inkomsten te verstrekken.
  • Gebruik royaltyvrije muziek die commercieel mag worden gebruikt en controleer de licenties voor alle audio die je toevoegt aan je video.
  • Vergeet niet dat 'redelijk gebruik' een lastig onderwerp is. Neem niet aan dat je gebruik van materiaal van derden in aanmerking komt voor het genereren van inkomsten alleen omdat jij claimt dat dit 'redelijk gebruik' is.
Houd in de toekomst rekening met het volgende:
 • Zorg ervoor dat je AdSense-account een goede reputatie blijft houden. Het is ten strengste verboden kijkers aan te sporen op je advertenties te klikken of zelf op je advertenties te klikken. Meer informatie vind je hier.
 • Onderzoek of je daadwerkelijk rechten voor commercieel gebruik bezit. Het feit dat je een nummer, game of programma hebt gekocht, betekent niet automatisch dat je de rechten bezit die nodig zijn voor het genereren van inkomsten. Het claimen van content die niet van jou is, kan gevolgen hebben.
 • Maak gezinsvriendelijke content die adverteerders willen sponsoren. Houd er rekening mee dat bepaalde adverteerders een publiek van alle leeftijden hebben en mogelijk niet willen dat hun advertenties worden weergegeven naast content die godslasterlijk, aanstootgevend of kleinerend taalgebruik/beeldmateriaal bevat.
 • Bestudeer ons beleid. Zorg ervoor dat je bekend bent met ons spambeleid om te voorkomen dat je je kijkers spamt.
 • Volg de best practices voor het opbouwen van een kijkerspubliek die worden beschreven in het Playbook voor videomakers om je schare fans uit te breiden, het aantal weergaven te verhogen en de kijkduur te verlengen. Door het gebruik van misleidende tags, thumbnails en metagegevens kunnen je fans een negatieve kijkervaring krijgen, waardoor de kijkduur kan afnemen, wat van invloed kan zijn op je status voor het genereren van inkomsten.
Nogmaals bedankt voor je bijdrage aan de levendige YouTube-partnercommunity. We hopen dat je deze tips nuttig vindt. Als je nog vragen hebt, kun je de bronnen gebruiken die YouTube beschikbaar stelt. Er zijn voldoende tips voor het genereren van inkomsten en best practices voor het opbouwen van een kijkerspubliek te vinden in het Helpcentrum van YouTube, het Playbook voor videomakers, het Partnerforum, Voor videomakers, het kanaal voor partnerondersteuning en het YouTube-blog voor videomakers.

Vasiliki Kanistra, YouTube-partnerondersteuning, heeft onlangs gekeken naar 'Kittens On The Beat'.

2 comments:

 1. Most of the new blogger are do not know How To Become A Professional Blogger, they are just trying to do blogging generally and want to earn money with their blog.

  Maximum blogger are selected Google adsense which is well known and some of the people are applying to do Affiliate marketing. But there is one most important thing, which is they all are do not know about the Difference Between Affiliate Marketing And Google Adsense. They are trying to earn money.

  Maximum new bloggers first intention is he wants to earn to do blogging with his blog. What is happen if they are not know the way to Increase Earnings By Blogging.

  I want to say one important thing that social media can play a vital rule to get more traffic and most unique visitor. You have to follow some tips to get more traffic. Most of the people choose Facebook to increase more traffic. Must have read this to know some proven way to Increase Facebook Like.

  ReplyDelete
 2. Obat pembesar penis

  Thank you for informations
  I am happy to find your website and can join to comment

  Pembesar Penis Di Jogja | Obat Vimax | Harga Vimax | Vimax Asli

  ReplyDelete