Monday, May 20, 2013

WE DOEN HET LIVE: live YouTube-streaming wordt uitgebreid naar meer kanalen

Met live streaming kun je je kijkers geweldige ervaringen bieden, grotere betrokkenheid stimuleren onder je fans en een uitermate toegewijd publiek opbouwen voor je kanaal. In het afgelopen jaar hebben veel YouTube-videomakers onze live streaming gebruikt om van hun kanalen een bestemming voor met een Emmy onderscheiden sportevenementen, fantastische muziek, immersive gaming, interessante talkshows en nog veel meer te maken.
Om je te helpen je kijkers nog meer van deze geweldige ervaringen te bieden, gaan we vanaf vandaag de toegang tot live streaming uitbreiden. Alle kanalen met een goede reputatie en meer dan duizend abonnees komen nu in aanmerking voor live streaming. Als je wilt weten of je in aanmerking komt, controleer je of op de pagina Accountfuncties een knop 'Inschakelen' wordt weergegeven waarmee je je kunt aanmelden voor Live en klik je hierop als je bent geïnteresseerd. In de komende weken kun je vanuit je kanaal live gaan streamen naar de hele wereld.


Met YouTube Live kun je je publiek een geweldige kijkervaring bieden, met fantastische streamingkwaliteit en directe schaalbaarheid en betrouwbaarheid. Hier volgen enkele belangrijke functies:

   Je ontvangt realtime transcodering in de cloud, dus je hoeft ons alleen je stream met de hoogste kwaliteit te sturen en we zorgen ervoor dat deze onmiddellijk beschikbaar wordt in alle resoluties en apparaatindelingen.
   Je kunt meerdere camerahoeken weergeven, ondertiteling toevoegen en advertenties en slates toevoegen.
   Kijkers kunnen de live stream bekijken vanaf elk apparaat, ontvangen de best mogelijke kwaliteit die voortdurend wordt aangepast aan hun internetverbinding en kunnen vooruit- en terugspoelen in de live stream.
Meer informatie over live streaming is beschikbaar in ons Helpcentrum. Je kunt ook de YouTube Live Streaming API bekijken voor alles wat je nodig hebt om je eigen live ervaring met YouTube op te zetten. We blijven de beschikbaarheid verder uitbreiden naar meer kanalen en gaan steeds meer functies toevoegen aan YouTube Live.
Satyajeet Salgar, Product Manager, kan niet ophouden met kijken naar 'Doodle for Saul Bass' 93rd birthday'

6 comments:

  1. İstanbul Nakliyat Taşımacılık Firmaları Arasında Bambaşka bir firma sizleri bekliyor sizde istanbul nakliye işlerinizi yaptırmak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçin. Gün geçtikçe daha fazla artan rekabet sahte firmaların istanbul evden eve işlerini kolayca yaptırmak isterseniz iletişim alanında bulunan numaralardan bizleri arayabilirsiniz..

    Evden Eve Nakliyat Nedir Nasıl Yapılır ?

    Evden eve nakliyat ev taşımaktan nefret eden insanların kolayca eşyalarını taşımak için hizmet aldığı bir sektördür . Bu sektör türkiyede artık gerçekten büyük bir öneme sahip olmuştur..

    Sizde eşyalarınızın güvenli bir şekilde taşınmasını istiyorsanız evden eve nakliyat hizmetlerimizden yararlanın..

    İstanbul Evden Eve Nakliyat Nedir ?

    İstanbulda nakliyat işlerinizin güvenli ucuz ve sağlıklı bir şekikde yapılmasını istiyorsanız hemen bizlerle iletişim kurun.

    İstanbulda nakliye firmaları arasında yaşanan rekabet gün geçtikçe zirvelere çıkmaktadır. Sizde bu rekabetde mağdur olmak istemiyorsanız sizlere ucuz fiyat veren firmalara güvenmemeniz gerektiğini sakın unutmayın ! Çünkü İstanbul Evden Eve Nakliyat kolay bir iş değildir..

    Eğer istanbulda taşımacılık işlerini yaparken güvenilir firma bulma korkusu yaşamak istemiyorsanız bizimle iletişime geçin. Yılların vermiş olduğu kaliteli hizmet anlayışını müşterilerimizin eşyalarını

    istanbul evden eve nakliye


    ReplyDelete
  2. İstanbul Nakliyat Şirketleri Selimoğlu Şehirlerarası evden eve nakliyat güven özveri tecrübe ister! şehirlerarası nakliyat, şehirlerarası ev taşıma, şehirlerarası eşya taşıma, bizim isimiz. Türkiye genelinde geniş araç filosu ile şehirler arası evden eve nakliyat keyfi.

    İstanbul Evden Eve Nakliyat   Şehirlerarası evden eve nakliyat - Şehirlerarası evden eve taşıma bizim işimiz. istanbul merkezli olan firmamız tüm Türkiye genelinde ilden ile evdeneve nakliyat hizmetleri vermektedir, Merkezimiz istanbul şehirlerarası nakliyat gibi birçok ilde faaliyet göstermektedir.

    Evden Eve Nakliyat Selimoğlu Ankara şehirlerarası nakliyat ankara istanbul.http://www.selimoglunakliyat.com/istanbul-evden-eve-nakliye-fiyatları.html Selimoğlu izmir şehirlerarası nakliyat izmir ankara istanbul. antalya şehirlerarası nakliyat antalya ankara izmir istanbul. adana şehirlerarası nakliyat adana ankara istanbul izmir. samsun şehirlerarası nakliyat samsun ankara izmir istanbul. istanbul şehirlerarası nakliyat merkez şubelerimiz türkiyenin her yerine ilden ile şehirlerarası nakliyat hizmeti vermektedir.

    Evden Eve Nakliyat Selimoğlu şehirler arası evden eve nakliyat, ofis taşıma, Selimoğlu hizmetleri ambalajlı sigortalı usta marangozu deneyimli uzman kadromuzla güven, emniyet, titiz, lüks nakliye hizmeti sunmaktayız.

    ReplyDelete
  3. Obat pembesar penis

    Thank you for informations
    I am happy to find your website and can join to comment

    Pembesar Penis Di Jogja | Obat Vimax | Harga Vimax | Vimax Asli

    ReplyDelete
  4. I found this post really solid one. It seems like you've put a lot of thought into this and come with a viable idea. Thanks for sharing your views. https://bit.ly/2Z5rUgp

    ReplyDelete
  5. There is so much in this article that I would never have thought of on my own. Your content gives readers things to think about in an interesting way. https://cutt.ly/gtrofgA

    ReplyDelete